Twitch Bans unregulated Online Casino Stream

Twitch wis ngumumake bakal nglarang konten streaming saka kasino online sing ora diatur wiwit 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com] Tumindak Platform streaming utama Twitch wis ngumumake bakal nglarang kabeh aliran sing ana gandhengane karo kasino online sing ora diatur. Situs sing diduweni Amazon ngumumake pamindhahan kasebut Selasa liwat Twitter, kanthi larangan kasebut ditrapake tanggal 18 Oktober:… Read More »

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »

Coyote Tandha Sponsor Jersey Native American First NHL

Arizona Coyotes dadi tim pisanan ing NHL karo NHL minangka sponsor jersey, partnering karo Crazy River Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com] merek jersey ngarep Arizona Coyotes wis mbantu mbangun bab anyar ing sajarah NHL kanthi mlebu sponsor jersey NHL pisanan ing liga. pisanan ngendi tim padha diijini Panggenan gambling sponsor ing jerseys Gila River Indian… Read More »

Wynn Resorts Tujuane Nolak Tuntutan Terapi Pijet

Wynn Resorts pindhah menyang nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet sing nyatakake pirang-pirang kedadeyan seksual lan serangan. [Image: Shutterstock.com] Kasus pelecehan seksual Pengacara sing makili Wynn Resorts Ltd. pengin nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet Wynn Resorts sadurungé iki sasi. A nyoba wis dijadwal kanggo Oktober. Steve Wynn nuntut dheweke dadi… Read More »

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »