$ 1,2m Bad Beat Jackpot Win ing Kali Casino Pittsburgh

By | August 27, 2022

Pamuter poker lawas nuduhake flush kraton

Pemain poker ing Rivers Casino Pittsburgh nuduhake rekor $ 1,2 yuta jackpot ngalahake ala. [Image: Shutterstock.com]

Kejut

Pemain ing Rivers Casino Pittsburgh wis bejat rekor kanggo paling gedhe ngalahake ala jackpot menang sak game poker US, karo total pa hadiah liwat $ 1,2 mayuta-yuta. Skor gedhe ditekan sekitar jam 16:15 dina Kamis.

wong bodho, ing kasus iki, iku menang amba

Jackpot ngalahake ala micu nalika tangan poker peringkat dhuwur banget dikalahake dening tangan sing luwih apik. Sing kapitunan, ing kasus iki, sing menang amba, amarga padha nampa bagean singa saka dhuwit jackpot.

Ana sawetara aturan sing ngatur apa sing dianggep minangka hit resmi sing ala. Ing Rivers, tangan sing kalah kudu papat puluhan utawa luwih, loro pemain kudu nggunakake loro kertu bolongan, tangan kudu pindhah menyang gelaran, kertu bolongan kudu dipasangake yen tangan (menang utawa kalah) iku kotak, lan ing paling ora papat pemain kudu ditangani tangan. .

Yen sampeyan kalah, sampeyan menang

game poker ing $ 1- $ 3 Ora Limit Texas Hold’em tabel. Salah siji pemain ing meja rampung karo kotak Aces lan dikalahaké dening wong karo flush kraton. Pemain sing ilang tangan karo papat ace nampa bagean singa saka jackpots ngalahake ala, njupuk ngarep kelangan $ 490,708.

Pamuter karo flush kraton nampa pa mbayari $368.029, nalika enem pemain liyane dealing kertu ing tangan njaluk $61.338 saben. Wektu pungkasan jackpot beats ala menang ing Rivers Casino Pittsburgh bali ing April 2021 nalika $ 149,417. Iku wis apik wiwit iku.

Ngomong bab rekor-bejat menang ana Kali Casino Pittsburgh assistant general manager Andre Barnabei, ngandika iku “pancen agawé lan duweni potensi urip-ganti kanggo game poker kanggo pembayaran ing tingkat iki.”

Dheweke banjur ngandika sing casino tau ngerti carane dhuwur jackpot ngalahake ala bakal pindhah, kang nambah kanggo kasenengan.

Pecah rekor sadurunge

Aturan distribusi mbayari ing Rivers Casino Pittsburgh iku tangan ilang 40% saka jackpot, 30% menyang tangan menang, lan seko saka jackpot dipérang merata antarane pemain liyane ing tangan.

Kali Casino Pittsburgh wis 30 Tabel ing kamar poker lan nawakake macem saka sudhut game table lan mesin slot. Iku uga ndarbeni mung Sportsbook toko dilisensi ing Pittsburgh.

Sawise menang rekor, jackpot beat ala saiki wis direset. Rekor sadurungé menang jackpot ala ngalahake ing casino worth liwat $480.000, bali ing 2017.

#12m #Bad #Beat #Jackpot #Win #ing #Kali #Casino #Pittsburgh

Leave a Reply

Your email address will not be published.