42 Interested Companies karo Massachusetts Betting License

By | September 4, 2022

Kesempatan MLB

Luwih saka 40 perusahaan wis nyatakake kapentingan kanggo entuk lisensi totoan olahraga ing Massachusetts. [Image: Shutterstock.com]

Kathah kapentingan

Luwih saka 40 perusahaan ngupaya lisensi totoan olahraga ing Massachusetts. Komisi Gaming Massachusetts (MGC) dicethakaké ana dhaftar 42 pihak looking kanggo njaluk menyang tumindak nalika olahraga totoan muter metu ing negara.

macem-macem jeneng ing dhaftar

Sembarang perusahaan karo kapentingan ing olahraga totoan lisènsi kudu ngirim kabar saka maksud kanggo Komisi dening Rebo. Ana macem-macem jeneng ing dhaptar, kalebu operator buku olahraga sing kondhang kaya DraftKings, FanDuel, lan BetMGM. Ana uga klompok lokal kaya Massasoit Greyhound Association, pemilik saka Raynham Park.

Cara kanggo miwiti

MGC pengin ngumpulake dhaptar pihak sing kasengsem mung kanggo tujuan informasi, amarga pengin luwih ngerti jinis entitas sing pengin entuk lisensi taruhan utawa melu dadi vendor. Ana mung sangang pitakonan ing formulir. Sawetara pitakonan iki ana hubungane karo operasi totoan olahraga perusahaan ing negara liyane, saliyane kanggo ngupaya gambaran Brief saka jinis bisnis totoan padha rencana kanggo operate ing pasar Massachusetts.

aturan lan peraturan sektor isih kudu disusun

Gubernur Massachusetts Charlie Baker mlebu tagihan olahraga totoan dadi hukum ing 10. Agustus. Aturan lan peraturan pungkasan ing sektor kasebut isih kudu disusun lan proses lisensi kudu rampung. Pejabat MGC bakal menehi nganyari babagan kemajuane nggawe aturan sajrone rapat sabanjure tanggal 8 September. Pangarep-arep yaiku buku olahraga bisa mlaku ing Massachusetts sadurunge pungkasan taun.

Macem-macem jinis lisensi

Ana telung kategori lisensi kanggo totoan olahraga Massachusetts. Kategori siji lisensi hubungane karo telung operator casino lan slot ing negara. Padha bisa kurban totoan toko, uga partner karo nganti rong operator online. Kategori loro lisensi kanggo trek balap jaran langsung lan fasilitas siaran langsung. Padha uga bisa kurban totoan olahraga toko lan partner karo siji operator online.

Pengarepan iku revenue tax totoan olahraga taunan bakal watara $ 60 mayuta-yuta, nalika ragad lisensi dhisikan bisa generate $ 80 mayuta-yuta. Lisensi bakal apik kanggo limang taun.

Pungkasan, pitung lisensi kategori telu sing ora terikat bakal direbut. Dheweke bakal ngidini sing duwe mbukak buku olahraga online. Dikarepake bakal ana proses tender sing kompetitif banget kanggo lisensi kategori telu.

#Interested #Companies #karo #Massachusetts #Betting #License

Leave a Reply

Your email address will not be published.