Alon Casino kanggo Ban Kriminal

By | August 25, 2022

Pantai Bintang Emas

Penyelidikan sing dicethakaké The Star Entertainment diijini individu karo hubungan pidana seng di tuduh Gamble ing kasino Queensland kanggo taun, senadyan watesan ing resorts liyane ing Australia. [Image: Shutterstock.com]

Sorotan pitakonan “Wong 2”.

Eksekutif saka The Star Entertainment Group wis ngakoni yen perusahaan diijini gamblers karo hubungan pidana Gamble ing Brisbane lan Gold Coast casino dawa banget sadurunge nglarang.

Diakoni rawuh sak terus diselidiki Queensland apa Star kudu makaryakke lisensi casino ing negara Australia.

Star ora nglarang dheweke saka kasino Queensland nganti Januari 2021

Ing dina Kamis, investigasi babagan kasus “Person 2”, sawijining gambler sing ora dijenengi sing dicurigai ana hubungane karo jaringan pidana Italia sing dikenal minangka ‘Ndrangheta. Casinos in Victoria lan New South Wales begalan individu saka muter mungguh 2014 lan 2015. Nanging, Star ora nglarang dheweke saka kasino Queensland nganti Januari 2021.

Eksekutif Star marang regulator sing seri saka kasalahan nyegah perusahaan saka nglarang Person 2 lan liyane kaya wong-wong mau. Casinos Nulis jeneng individu beda ing cathetan saka ing laporan media saka eksploitasi pidana sing, tegesé sistem anti-dhuwit laundering Star tau nggawe sambungan. Tim anti-dhuwit-laundering Star bisa uga isih weruh saka wong 2 miturut omongane uwong hubungan pidana, nanging asring ora bisa maca artikel media babagan rollers dhuwur amarga padha ora langganan kanggo publikasi utama.

Pungkasane, Person 2 bakal dadi salah siji saka sepuluh pemain game meja paling apik ing The Star Gold Coast.

Kabijakan anyar ditindakake

Nalika eksekutif Star ngakoni manawa perusahaan kudu nglarang Person 2 luwih cepet amarga sawetara alasan, dheweke ngandhani penyelidikan manawa kesalahan kasebut ora bakal kedadeyan ing pimpinane saiki. Kepala eksekutif interim Star Geoff Hogg ujar manawa dheweke ora melu diskusi babagan investigasi anti-money laundering nalika iku.

“Aku mikir ing mburi, ndeleng proses kita, review lan kabijakan kita, ora kaya sing kudune,” ujare Hogg ing investigasi. “Materine menarik kanggo diwaca. Aku ngerti sebabe sawetara perkara investigasi ora dituduhake [with me]Nanging nalika sampeyan maca, sampeyan mesthi pengin sampeyan wis dikandhani.

kabijakan saiki bakal micu mriksa latar mburi pelanggan kaya Person 2

Star anti-dhuwit laundering general manager Howard Steiner marang diselidiki sing kabijakan saiki bakal micu mriksa latar mburi ing pelanggan kaya Wong 2. Kajaba iku, Star casinos saiki pangling pesen exemption saka Komisioner polisi antar negara, ora mung Queensland.

Steiner lan Hogg minangka saksi pungkasan ing penyelidikan sing diwiwiti dina Selasa. Regulator Queensland mriksa panyokro bowo apa Star Entertainment nglirwakake laundering dhuwit lan infiltrasi pidana saka properti ing negara.

Lintang Hiburan ing geni

Penyelidikan wis ngasilake wahyu liyane uga. Lintang eksekutif ngakoni sing padha diganti privasi kanggo ndhelikake AU $ 55 mayuta-yuta (US $ 38,35 mayuta-yuta) ing transaksi gambling dilarang kanggo China UnionPay cardholders. Perusahaan ngidini para pemegang kertu mbatalake awis ing kasino nalika ngrekam transaksi minangka “tuku hotel” kanggo ngubengi watesan UnionPay.

Star Entertainment uga ngadhepi panas ing njaba investigasi. A ABC News Investigations dicethakaké ana ing Hong Kong perusahaan Chow Tai Fook, pemegang saham utama ing pembangunan casino Brisbane Star kang Ratu Wharf, wis hubungan longstanding kanggo angkara diatur ing China.

Mantan hakim Pengadilan Banding Robert Gotterson, sing mimpin diselidiki, bakal nerbitaké Rekomendasi kanggo regulator Queensland ing tanggal mengko.

#Alon #Casino #kanggo #Ban #Kriminal

Leave a Reply

Your email address will not be published.