Amazon, DirectTV menyang Co-Broadcast Thursday Night Football

By | August 23, 2022

game NFL ing seluler

Amazon lan DirecTV nggawa Kamis Wengi Bal-balan bali menyang publik kanthi susunan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Nggawa Thursday Night Football kanggo umum

Amazon lan DirectTV wis sarujuk kemitraan kanggo siaran Kamis Wengi Sepakbola tengen Amerika.

Amazon sarujuk kanggo njupuk alih ing 2022, setaun luwih dhisik tinimbang jadwal

Pitakonan babagan carane Amazon bakal ditampilake TNF pinunjul wiwit perusahaan angsal hak pungkasan taun. Kajaba iku, kabutuhan jawaban saya cepet sawise Amazon setuju kanggo njupuk alih ing 2022, setaun luwih dhisik tinimbang jadwal.

Thanks kanggo DirecTV, penggemar olahraga bisa nonton TNF ing olahraga bar, restoran, Lounge, kasino, toko eceran lan nang endi wae ing antarane.

Efek streaming

Musim NFL sing bakal teka nampilake 15 game wengi Kamis ing jadwal 18 minggu. Waralaba nasional kanthi luwih saka 1.000 lokasi uga jaringan liyane lan perusahaan lokal bakal tumindak ing lapangan ijo.

amarga persiyapan infrastruktur, akeh bisnis isih seneng nggunakake kabel

Streaming wis dadi pilihan utama kanggo akeh wong sing ngarep-arep nonton televisi saben wengi. Bubar, FuboTV malah ngrancang nggabungake gambling karo streaming kanggo nambah pengalaman penggemar. Nanging, amarga pengaturan infrastruktur, akeh bisnis sing isih seneng nggunakake kabel.

Major League Baseball wis diserang amarga nempatake sawetara game mung ing platform streaming, ninggalake buku olahraga, tavern lan papan liyane sing ora dingerteni para penggemar.

Kangge, wektu tundha antarane streaming lan live action wis nggawe masalah kanggo bettors, utamané mikro-bettors. Amarga telat, acara ing lapangan wis kelakon sadurunge gamblers duwe kesempatan kanggo nimbang utawa malah nggawe taruhan. Nanging, Amazon njamin manawa layanan streaming bakal duwe latensi sing padha karo televisi tradisional.

Pungkasane, kesepakatan antarane rong raksasa kasebut menang kanggo para penggemar tradisional. Nalika streaming nyurung wong menyang ruang tamu lan adoh saka wong akeh, DirecTV bakal mbantu nggawa aksi kasebut maneh menyang masarakat.

Rincian setelan

Amazon mbayar $1 milyar kanggo 11 taun hak eksklusif kanggo Kamis Wengi Sepakbola. Kesepakatan kasebut mungkasi siaran langsung sing wis biasa ditindakake dening perusahaan media lan uga nambah posisi perusahaan ing jagad olahraga.

Chief Content Officer DirecTV Rob Thun ngandika bungah babagan persetujuan sing digayuh antarane perusahaan lan Amazon.

ngirim pengalaman sing apik kanggo kabeh pelanggan kudu tetep dadi pusat evolusi kasebut “

“Lanskap media olahraga terus berkembang kanthi cepet, lan fokus kanggo menehi pengalaman sing apik kanggo kabeh pelanggan kudu tetep dadi pusat evolusi kasebut,” ujare Thun. “Kesepakatan antarane Amazon lan DirecTV for Business iki ana ing wektu sing penting nalika luwih akeh perusahaan streaming entuk hak eksklusif kanggo nuduhake program olahraga lan para penggemar kepengin nyenengake tim ing omah lan ing bar, restoran lan bisnis liyane karo kanca, kulawarga. lan rekan kerja.”

Perusahaan kasebut bakal mbukak produk ing Kamis, 25 Agustus, sajrone preseason game antarane San Francisco 49ers lan Houston Texas. Acara musim reguler pisanan bakal nampilake Los Angeles Chargers lan Kepala Kota Kansas tanggal 15 September.

Sembarang pelanggan DirecTV for Business karo Hiburan Bisnis basa Spanyol, Bisnis Xtra, Hiburan Komersial, Xtra Komersial, Pilihan Komersial, utawa Paket Ultra Mas Komersial bakal bisa streaming TNF tanpa biaya tambahan. Game kasebut uga bakal ditampilake ing saluran reguler DirecTV.

#Amazon #DirectTV #menyang #CoBroadcast #Thursday #Night #Football

Leave a Reply

Your email address will not be published.