Analyst Skeptic About California Sports Betting Odds

By | September 2, 2022

Wong milih

Analis game anjog tartamtu ora mikir sing California olahraga totoan ngukur legalization bakal njaluk support Pamilih cukup ing November. [Image: Shutterstock.com]

Pandangan pesimis

Nalika macem-macem pamangku kepentingan optimistis babagan kamungkinan saka totoan olahraga legal teka ing California rauh, Analysts pracaya sing 8. November voting ora nyedhiyani kesempatan sing. Loro olahraga totoan langkah legalization mimpin kanggo voting umum, loro mbutuhake 50% tingkat persetujuan kanggo disetujoni.

Analysts saka perusahaan consulting industri gambling anjog Eilers & Krejcik Gaming wis mbadek sing ora ana pitakonan voting bakal njaluk support cekap. Perusahaan bubar nerbitake laporan babagan Proposisi 26 lan Proposisi 27, sing nyatakake: “Kekuwatan politik lan minat sing jero karo asu ing mburu iki …

pesen beda saka sing saingan kanggo operate ing pasar totoan

Analis menehi macem-macem alasan kanggo pesimis babagan upaya legalisasi. Iki kalebu pesen sing beda-beda saka sing saingan kanggo operate ing pasar totoan, uga cara pamilih bakal ngadhepi loro pitakonan kertu suoro, kang bisa mimpin kanggo kebingungan.

Rong tumindak sing beda

Proposition 26, kang wis dhukungan saka saklawasé rong rolas suku Californian, bakal ngidini totoan toko ing trek lomba lan kasino suku. Uga bakal weruh casinos suku kurban roulette lan craps game. Proposition 27, Kangge, bakal nggampangake Bukak saka totoan olahraga online, karo operator pribadi bisa partner karo kasino suku kanggo kurban produk statewide.

Nganti saiki, macem-macem pemangku kepentingan wis ngunggahake $364 yuta kanggo kampanye kanggo lan nglawan loro proposisi kasebut. Perang politik ing trek kanggo nglampahi luwih saka kampanye referendum liyane ing sajarah California. Kanthi sawetara sasi nganti voting, kemungkinan jumlah sing dibuwang kanggo kampanye iki mung bakal mundhak.

Dhiskusi istimewa kanggo VSO News bubar, spokeswoman kanggo No.. ing Proposition 27, Kathy Fairbanks, ngandika dheweke pracaya Proposition 26 bakal pass ing November. “Nalika Pamilih ngerti sing siji wong urip lan liyane online, padha banget cetha bias menyang online gambling ,” ngandika.

totoan dhuwur

Senadyan pesimis babagan kemungkinan taruhan ing ballots, analis Eilers & Krejcik prédhiksi taruhan olahraga online bakal ngasilake $ 2,8 milyar saben taun ing California. Nanging, buku olahraga mung eceran bakal nggawa $ 1,3 milyar, miturut analis.

telung operator bakal ngontrol babagan 70% saka pasar

Yen totoan olahraga online nampa persetujuan, Eilers & Krejcik pracaya telung operator bakal ngontrol watara 70% saka pasar – FanDuel, DraftKings lan BetMGM. Operator-operator kasebut wis sibuk nglakokake kampanye pariwara ing negara kasebut liwat jaringan radio televisi lan olahraga.

Pamirsa percaya yen biaya lisensi kanggo operator buku olahraga online bisa nganti $ 100 yuta, tegese mung operator paling gedhe sing duwe dana kanggo gabung ing pasar.

#Analyst #Skeptic #California #Sports #Betting #Odds

Leave a Reply

Your email address will not be published.