Anti-Gaming Group nyerang Gaming Illegal ing Pennsylvania

By | August 24, 2022

Liberty Bell

Klompok anti-game lobbied Pennsylvania kanggo ngilangke ilegal machine-skill game. [Image: Shutterstock.com]

A laporan damning

Klompok sing diarani Pennsylvanians Against Gaming Expansion njaluk penutupan game ilegal ing Quaker State.

Tribunal anti-game adhedhasar statement ing analisis saka Pennsylvania Lottery sing dicethakaké ana kira-kira $ 650 yuta kerugian amarga “game unregulated mesin skill tengen Persemakmuran.”

Klompok kasebut uga nyebutake Polisi Negara Pennsylvania, Kantor Kejaksaan Agung lan Papan Kontrol Gaming Pennsylvania ujar manawa piranti sing ora diatur ilegal lan mbebayani.

Masalah ing Pennsylvania

analisis, kang uga menehi nganyari ing impact saka game skill, marang impact ekonomi massive unintended nggunakake game unregulated.

bakal ngasilake luwih saka $ 200 yuta kanggo Pennsylvanians lawas lan bisnis lokal “

“Ing laporan ing ngisor iki, kita saiki analisis rinci sing ngira luwih saka $ 650 yuta ing dodolan dhisikan saka Pennsylvania Lottery ilang kanggo game mesin skill unregulated tengen Persemakmuran,” rincian laporan. Ing tembung liyane, $ 14,9 milyar produk awal sing didol antarane Oktober 2017 lan Maret 2022 bisa luwih saka 4,4 persen luwih, kang siji bakal ngasilake luwih saka $200 yuta kanggo Pennsylvanians lawas lan bisnis lokal ing wektu sing. ”

Investigasi uga dicethakaké ana, wiwit 2017, nomer mesin game skill ing panggonan wis tambah 17-fold. Jumlah pengecer kanthi paling ora siji game skill uga wis tikel wolung, nomer game skill enem, lan mesin skill wis permeated saben wilayah negara.

Miturut klompok expansion anti-game, wutah kanthi cepet saka game skill kudu mungkasi.

“Analisis iki kudu dadi lampu abang sing sumunar kanggo para anggota parlemen,” ujare juru bicara Pennsylvanians Against Gaming Expansion Pete Shelly. “Iki wektu, sapisan lan kanggo kabeh, kanggo ngencengi hukum negara lan mateni mesin iki.”

Ekspansi scramble

Gambling ing Pennsylvania legal ing meh kabeh formulir, kalebu urip lan online, plus totoan olahraga.

16 casinos negara digawe $ 5,04 milyar ing fiskal 2021-22, rekor anyar dhuwur, miturut Pennsylvania Gaming Board Control. Sing $1.2 milyar luwih saka taun fiskal sadurunge, kang isih rekor cedhak $600 yuta.

Nanging, wutah kanthi cepet wis nggawa akeh debat babagan carane ngontrol pasar. Dina iki, perang nglawan prevalensi game mesin ketrampilan tetep dadi kontroversi.

Kanggo klompok kaya Pennsylvanians Against Gaming Expansion, negatives digawa dening mesin ngluwihi positip.

padha ngetokake revenue saka program kanggo senior sing didanai dening Pennsylvania Lottery.

“Mesin iki ora nggawe dhuwit ing pajak game,”Sa Shelly. “Dheweke uga nggawa angkara menyang komunitas ing saindhenging negara, lan padha ngirit revenue saka program kanggo seng luweh tuwo mbiayai dening Pennsylvania Lottery.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf wis njupuk pendekatan tengah kanggo gambling . Sawise mlebu undang-undang kanggo nggedhekake tekan online lan bata-lan-mortir gambling , dielingake legislatif ing 2020 sing program wis kasedhiya gamblers karo “akeh” opsi. Dheweke uga nggawe gelombang ing 2021 kanthi nyatakake yen dheweke pengin ngalihake pajak game menyang dana bantuan kuliah.

Sawetara kasino lokal didenda sadurungé taun kanggo ngidini pelanggan tilar Gamble ing fasilitas sing.

#AntiGaming #Group #nyerang #Gaming #Illegal #ing #Pennsylvania

Leave a Reply

Your email address will not be published.