Atlantic City saiki disetel kanggo patang taun Casino Tenaga Kerja

By | July 30, 2022

jabat tangan

Saben sangang casinos Atlantic City saiki wis mlebu kontrak anyar karo serikat casino utama wilayah. [Image: Shutterstock.com]

Tentrem ing kutha

Iku katon kaya Atlantic City casinos bakal tentrem atine kanggo patang taun sabanjuré sawise pejabat mlebu kontrak Uni mirunggan.

serangan potensial lan aksi mogok

Kahanan sing durung mesthi wis nyebabake kutha sajrone sawetara wulan kepungkur karo buruh casino sing golek kenaikan gaji lan kesepakatan sing luwih apik karo perusahaan sing cocog, ndadékaké bentrok karo sawetara operator. Ancaman saka serangan potensial lan aksi mogok pungkasanipun kasil sawise wakil serikat pekerja lan eksekutif casino ngatur kanggo ngamanake kesepakatan.

Golden Nugget Atlantic City Hotel lan Casino punika pungkasan sangang casinos AC kanggo mlebu persetujuan karo serikat Local 54 Unite kene, mlebu menehi hasil ana afternoon. Saben persetujuan padha, kanthi persetujuan nyegah serangan mangsa paling ora patang taun.

Kabeh katon seneng

Nalika negosiasi kontrak ing taun-taun sadurunge luwih fokus ing pensiun lan tunjangan kesehatan, negosiator serikat saiki nggoleki kenaikan gaji sing signifikan kanggo mbantu para pekerja ngatasi biaya urip sing mundhak. Persetujuan anyar, kaya sing dilaporake Philadelphia Investigatoruga kalebu jangkoan kanggo keuntungan kesehatan lan pensiun sing wis ana, uga langkah-langkah tartamtu kanggo nglindhungi lapangan kerja lan nambah kesempatan kerja.

Masa depan kutha iki aman”

Yen rembugan ora bisa metu, Uni wis menehi lampu ijo kanggo serangan ana marang sembarang kasino kutha sing durung mlebu kontrak. Ngomong babagan asil proses negosiasi sing dawa, presiden serikat pekerja Bob McDevitt, ujar: “Masa depan kutha iki aman, kepemimpinan industri apik, lan Lokal 54 bakal tansah nglawan hak-hak buruh.”

Sawise mlebu kesepakatan minggu iki, loro eksekutif Resorts Casino Hotel lan Golden Nugget seneng karo kesepakatan anyar. Golden Nugget general manager lan wakil presiden senior Tom Pohlman, komentar: “Kita padha siji saka kasino pungkasan sing nyedhaki kanggo rembugan lan kita bangga iku menehi hasil cepet lan amicable.”

Nglintasi garis

Casino Resorts rampung rembugan ana, ngiring dening Golden Nugget ana. Voting ratifikasi resmi kanggo kesepakatan kasebut bakal ditindakake minggu ngarep ing antarane para pekerja serikat pekerja.

Uni lan Hard Rock, Tropicana, Harrah, Caesars, lan Borgata wis nggawe kesepakatan ing awal Juli. Uni uga wis tawaran karo Ocean Casino Resort lan Bally kang.

#Atlantic #City #saiki #disetel #kanggo #patang #taun #Casino #Tenaga #Kerja

Leave a Reply

Your email address will not be published.