Aturan Lotre Dijelasake minangka Pemenang Ninggalake Partner Kanthi Zero

By | August 30, 2022

Wong wadon mlaku adoh saka wong lanang

Miturut Camelot, wong Inggris sing partner ninggalake dheweke lan njupuk pitung angka jackpot menang ora duwe hak kanggo dana. [Image: Shutterstock.com]

Rasah critane apik, go bad

Camelot, operator saiki Lotre Nasional Inggris, wis rampung aturan sawise juara jackpot ninggalake partner karo apa-apa. Kirk Stevens lan Laura Hoyle menang raffle ‘Set For Life’ ing Maret 2021, tegese bakal nampa £10,000 ($11,692) saben wulan sajrone 30 taun.

nggawa sisa £3.6m ($4.2m)

Loro-lorone ngrayakake kamenangan kasebut, njupuk foto kanthi mriksa gedhe, lan ngobrol karo media mainstream babagan rencana mbuwang kemenangane. Nanging, Laura ninggalake partner ing mangsa panas iki, karo isih £ 3,6 yuta ($ 4,2 mayuta-yuta) jackpot winnings karo dheweke.

Kirk Stevens ngandika kanggo Srengenge bab budhal mitrane. Dheweke kandha, “Dheweke narik plug lan njupuk kabeh. Dheweke malah pengin asu kita loro. Laura nganti saiki nolak menehi komentar babagan crita kasebut.

Kurang begja

Nalika Kirk mbokmenawa pracaya wis siyap kanggo manggon karo menang amba, ngandika juru wicoro Camelot kang Kitab Suci sing saben jackpot wis mbayar metu kanggo siji individu. Sanajan ana rong jeneng ing cek pemenang kaya ing kasus iki, iku ora ateges akeh. “Terserah sing duwe tiket kanggo mutusake jeneng apa sing dikarepake ing cek – sing ora ana gandhengane karo proses kasebut,” jelas Camelot.

Camelot ngonfirmasi manawa proses kasebut wis rampung kanggo verifikasi manawa sing duwe tiket sing sah njaluk hadiah kasebut. Sawise konfirmasi iki, operator lotre mbayar dhuwit lan menehi akses kanggo free legal lan financial saran.

Persetujuan sing jelas

Dhiskusi karo SrengengeKirk Stevens, asli Nottinghamshire, tabet sing wis menehi hasil karo Laura bab karcis lotre.

Dheweke ngaku Laura nginep ing omahe kanthi gratis sadurunge entuk jackpot. Dheweke ora njaluk nyewa. Nanging, Kirk ngandika Laura tuku karcis lotre saben minggu tinimbang nyewa. Dheweke bakal ngentekake udakara £ 25 ($ 29.23) saben minggu kanggo tiket, miturut omongane uwong ngyakinake pasangane yen dheweke bakal nuduhake kemenangan apa wae. Nanging, ora ana aturan resmi.

saiki manggon ing omah sing mentas dibangun regane £500.000

Insinyur umur 39 taun kasebut ngandhani yen mantan pasangane saiki manggon ing omah sing mentas dibangun £500,000 ($584,607) sing wiwitane dienggo bareng sawise menang. Sadurunge dheweke lunga, dheweke mesthine ngirim Kirk £ 1,000 ($ 1,169) saben wulan, nanging dheweke ora entuk sepeser pun.

Kirk ngaku mung pengin 10% saka jackpot, tegese bakal nampa £ 1.000 ($ 1.169) saben sasi.

#Aturan #Lotre #Dijelasake #minangka #Pemenang #Ninggalake #Partner #Kanthi

Leave a Reply

Your email address will not be published.