Bally dadi Resmi NY Yankees Sports Betting Partner

By | August 2, 2022

Logo New York Yankees

Bally Bet saiki wis gabung dadi partner totoan olahraga New York Yankees resmi. [Image: Shutterstock.com]

Kesepakatan amba

Bally Bet saiki dadi partner totoan olahraga New York Yankees resmi. Bally’s Corporation ngumumake rincian persetujuan karo franchise Major League Baseball (MLB) sing paling dihiasi, Senin.

bakal entuk akses menyang kesempatan marketing ing Stadion Yankee

Minangka bagéan saka kesepakatan, Bally bakal bisa nggunakake macem-macem sebutan marketing lan merek dagang saka New York Yankees. Perusahaan kasebut uga bakal entuk akses menyang kesempatan pemasaran ing Stadion Yankee, kayata iklan LED ing saindenging papan.

Saliyane Bally Bet dadi partner totoan resmi juara World Series 27-wektu, Bally Casino saiki dadi partner iGaming tim, Bally Play minangka partner free-to-play, lan Monkey Knife Fight minangka partner olahraga fantasi saben dina. . Kajaba iku, Bally’s Casino Atlantic City saiki dadi mitra Yankees.

Nggedhekake jangkauan operator

Chief Operating Officer Bally Interactive North America Adi Dhandhania nampani kesepakatan karo Yankees, ujar kemitraan kasebut “bakal menehi Bally Bet lan merek Bally Interactive liyane sing katon apik ing New York.” Persetujuan kasebut mbantu operator ngembangake jangkauan media, amarga Yankees minangka tim sing paling populer lan sukses ing sejarah MLB.

Bally’s Interactive minangka taruhan olahraga lan divisi digital saka Bally’s Corporation lan kalebu merek Bally Bet, Bally Casino, Bally Play lan Monkey Knife Fight.

Wakil Presiden Senior New York Yankees Partnerships Michael J. Tusiani ngandika bab kasenengan saka partnering karo Bally, ngandika sing “Muga-muga sing branding ing Yankee Stadium bebarengan karo customer engagement ing Stadium bakal nemen ngiyataken ngarsane game sakabèhé Bally ing New York. ”

FanDuel wis dadi partner totoan Yankees resmi.

Ngembangake operasi

Bally Bet minangka operator totoan olahraga online nomer sanga lan pungkasan sing bakal urip ing pasar New York, diluncurake ing wulan Juli. Merek taruhan olahraga saiki wis ana ing limang negara liyane: Arizona, Colorado, Iowa, Indiana, lan Virginia. Uga duwe rencana diluncurake ing Ontario, Kanada sadurunge pungkasan taun 2022.

Bally’s Corporation minangka perusahaan kadhaptar Bursa Saham New York sing nduweni lan ngatur 16 kasino ing 11 negara, uga Bally’s Interactive.

Bally Bet minangka operator game resmi NBA, WNBA, NBA, NHL lan MLB. Wis mlebu kemitraan sing padha karo tim olahraga utama liyane, kalebu Predator Nashville NHL, Cleveland Browns NFL, lan Phoenix Mercury WNBA.

#Bally #dadi #Resmi #Yankees #Sports #Betting #Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published.