Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Tekan $1,8B ing taun 2022

By | August 31, 2022

Tumpukan awis

operator gambling online AS samesthine kanggo nglampahi $ 1,8 milyar taun iki iklan kurban. [Image: Shutterstock.com]

dandan gedhe

US Sportsbook lan operator iGaming wis ngginakaken akeh banget ing iklan taun iki kanggo ngamanake minangka akeh pangsa pasar sabisa.

mundhak 80% taun-over-taun

Ing 2021, operator judi online AS mbuwang kira-kira $ 1 milyar kanggo ngiklanake penawarane. Layanan Penasihat BIA ngira manawa angka iki bakal mundhak dadi $ 1.8 milyar kanggo 2022, sing bakal nuduhake kenaikan 80% taun-taun.

Perkiraan perusahaan riset industri media kalebu pariwara kanggo totoan olahraga lan kasino online. Ing laporan, BIA Advisory Services ngandika “vertikal saka bisnis gambling online presents ngedongkrak terus kanggo bakul media lokal operasi ing negara ngendi gambling legal.”

Potensi leveling

Ngomong karo Jurnal Wall StreetNicole Ovadia, wakil presiden analisis lan prakiraan ing BIA Advisory Services, ngarepake mbuwang pariwara bakal disebarake kanthi rata ing taun ngarep, nganti udakara $ 1,9 milyar. Nanging, iki nganggep manawa negara bagian California sing paling padhet ora ngluncurake sektor taruhan olahraga. Iki bakal dadi luwih jelas ing wulan Nopember, kanthi referendum bakal dianakake babagan topik kasebut.

Ana akeh alasan kanggo nambah pinunjul ing mbuwang iklan ing 2022. Salah pembalap amba iku Bukak saka pasar totoan olahraga New York, kang wis ajeg dadi negara paling kinerja ing syarat-syarat nyekeli wiwit sasi kapisan. Piala Donya FIFA ing pungkasan taun uga disetel kanggo ngasilake akeh kegiatan taruhan olahraga, kanthi kompetisi bal-balan internasional mung ditindakake saben patang taun.

Sawetara operator nyuda

FanDuel, Caesars, lan DraftKings wis mimpin babagan mbuwang iklan, mbayar atusan yuta dolar kanggo njaluk pangguna anyar. Ing Q4 2021, DraftKings mbuwang $278 yuta kanggo upaya pemasaran.

sawetara operator totoan nyuda

Sawetara pemikir lan pamirsa industri wis takon babagan keprigelan mbuwang dhuwit akeh kanggo iklan. Nyatane, sawetara operator taruhan nyuda sawise ngerti yen ora bisa bersaing. Caesars lan WynnBET loro operator sing wis setya Ngartekno ngontrol mbuwang iklan sing.

Senajan sawetara operator wis milih kanggo Cut bali, sawetara negara kamungkinan kanggo online totoan olahraga taun sabanjuré, kayata Ohio, Massachusetts, lan Maryland. Boom awal ing belanja iklan ing negara kasebut bisa uga amarga operator berjuang kanggo entuk pijakan.

#Belanja #Iklan #Judi #Online #Bisa #Tekan #18B #ing #taun

Leave a Reply

Your email address will not be published.