BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

By | September 20, 2022

Logo Sunday Night Football ing telpon

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com]

njupuk alih

BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears.

sponsor kanggo liyane mangsa

Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet wis mutusaké ora gawe anyar noto minangka partner olahraga totoan NFL resmi. Akibaté, ora bisa tetep ing panggonan minangka sponsor jangkoan bal-balan primetime ing NBC Sports. BetMGM minangka sponsor kanggo sisa mangsa, karo operator totoan disetel kanggo release rincian liyane babagan noto anyar ing mangsa cedhak.

Ganti pendekatan

Keputusan PointsBet kanggo mundur saka sponsor NFL minangka bagéan saka owah-owahan strategi pemasaran ing pasar AS. Sajrone telpon penghasilan seprapat ing wulan Agustus, eksekutif perusahaan nerangake manawa belanja pemasaran NBC PointsBet bakal luwih fokus ing layanan streaming NBC Peacock lan macem-macem jaringan olahraga regional.

NBC nandatangani perjanjian limang taun karo PointsBet ing 2020 ing ngendi raksasa televisi njupuk 5% saham ing perusahaan taruhan.

PointsBet wis miwiti pendekatan marketing liyane bubar. Iki dibukak e-newsletter anyar ing awal September disebut Hustle, nyediakake isi olahraga totoan-related telu saben minggu. Rencana kasebut pungkasane nambah frekuensi e-newsletter nganti kaping lima saben minggu.

PointsBet uga nyiyapake studio digital kanggo ngasilake podcast lan jinis pertunjukan liyane. Salah sawijining pertunjukan ing pipa yaiku Garis lurus, karo mantan quarterback NFL Ryan Leaf dadi tuan rumah utama. Bakal weruh warta bal-balan paling anyar lan tren totoan.

Wektu sibuk taun

Mangsa NFL biasane salah siji saka wektu paling sibuk ing taun kanggo Sportsbooks, karo akeh wong mbuwang rejeki ing marketing kanggo nyoba kanggo nambah cahya. Mung minggu kepungkur, diumumake manawa DraftKings gabung dadi sponsor taruhan anyar saka Thursday Night Football.

PointsBet saiki duwe buku olahraga ing puluhan negara, kalebu pasar utama kayata New York, New Jersey, lan Pennsylvania. Ana jaringan NBC Sports regional ing akeh negara ngendi PointsBet makaryakke.

BetMGM uga duwe pranala kuwat kanggo NFL. Saliyane dadi partner totoan resmi sawetara tim, bubar dibukak Sportsbook toko pisanan ing stadion NFL, dibukak ing Arizona Cardinals State Farm Stadium.

#BetMGM #Dijenengi #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor

Leave a Reply

Your email address will not be published.