California GOP Njupuk Oposisi kanggo Proposisi 27

By | August 22, 2022

gendéra California

California Republicans nentang Proposition 27 lan expansion saka totoan olahraga online. [Image: Shutterstock.com]

Protes bipartisan

Republik California bakal gabung karo Demokrat ing Proposition 27 lan tumindak totoan olahraga liyane.

nggantosi wangun tambah langka saka persetujuan bipartisan

Demokrat wis nentang opsi totoan olahraga, utamané Proposition 27, kanggo dangu. Paralel karo sisih lawan, politisi California nuduhake bentuk perjanjian bipartisan sing saya langka.

Pamilih bakal duwe kesempatan kanggo nimbang nalika pemilihan Nopember nalika Proposisi 27 lan inisiatif liyane sing padha bakal ana ing pemungutan suara.

Debat Proposal 27

California GOP mbukak posisi totoan olahraga minangka bagéan saka sikap mbukak ing pitung masalah utama. Sikap dheweke ing Proposisi 27, sing bakal mbukak lawang menyang infiltrasi paling njaba ing pasar taruhan, mbuktekake penting banget.

Proposal banget debat uga bakal ngidini wong California kanggo nggawe taruhan seluler lan online.

Gambling buta kayata FanDuel, BetMGM, DraftKings, lan liyane meksa nindakake perkara Proposition 27. Yen disetujoni, padha bakal diijini kanggo ngatur operasi ing salah siji saka rong negara gambling paling gedhe.

Major League Baseball uga bubar ngumumake yen dheweke ndhukung banget babagan Proposisi 27. Nanging, ora ana dhukungan universal kanggo topik sing bisa dipisahake.

Kelompok komunitas lan bisnis lokal uga nentang apa sing dirasakake invasif.

Akeh suku asli California sing protes marang proposal kasebut amarga wedi kelangan kedaulatan. Minangka stands, padha ngontrol kabeh operasi gambling ing negara lan bisa ilang bagean gedhe saka pasar. Kelompok komunitas lan bisnis lokal uga nentang apa sing dirasakake invasif.

Ing tangan liyane, akeh klompok ora setuju kanggo Proposition 26, kang bakal legalized totoan urip. Warga bakal bisa kanggo nggawe taruhan ing kasino lan racetracks suku.

Nanging, Republik California uga nentang Proposisi 26. Demokrat, nalika banget nentang Proposisi 27, tetep netral babagan topik iki.

Owah-owahan lanskap

Debat lan penyelesaian pungkasan Proposisi 27 umume bakal nemtokake lintasan ekonomi lan pasar negara. Kanggo operator, California serves minangka salah siji saka sumber revenue potensial paling gedhe. Kanggo negara, totoan olahraga bakal menehi penawaran booming liyane kanggo hiburan telas.

Nanging, para pemilih kudu ngliwati kekarepan loro-lorone kanggo nglegalake.

Jessica Millan Patterson, Ketua Partai Republik California, nentang Proposisi 27 amarga pengaruhe marang suku.

“Dhukungan 27 nglanggar janji sing digawe kanggo California Native Americans kanggo menehi hak kedaulatan kanggo operate game ing California kanggo nambah gesang masyarakat ing saindhenging negara,” ngandika. “We ndhukung suku Californian lan nentang Prop 27.”

perang nglawan Proposisi 27 bakal dadi “perang politik paling larang ing taun iki”

Sikap GOP ana utama kamenangan kanggo kelompok anti gambling , kang wiwit succumb kanggo pengaruh sugih, kelompok interested. Wall Street Journal prédhiksi awal taun iki yen perang nglawan Proposisi 27 bakal dadi “perang politik paling larang ing taun iki.”

Proyeksi saka perusahaan riset Eilers & Krejcik Gaming LLC ngira sing pasar totoan California bisa generate $ 3,57 milyar ing revenue yen urip lan online gambling legalized. Debat pungkasane bakal mandheg sawise voting November teka.

#California #GOP #Njupuk #Oposisi #kanggo #Proposisi

Leave a Reply

Your email address will not be published.