Casino lan NY Walikota Advisors Parting karo Pitakonan

By | August 15, 2022

Resorts World NYC

Sawijining direktur keamanan Resorts World NYC wis pisah karo perusahaan kasebut amarga ana konflik kepentingan sing ana gandhengane karo peran liyane karo Balai Kota. [Image: Shutterstock.com]

Carane misahake

Kanthi macem-macem pihak sing kasengsem entuk siji saka telung lisensi casino komersial potensial New York City, muncul sawetara konflik kepentingan. Resorts World Casino basis Queens New York City wis kabaripun pisah karo direktur keamanan Timothy Pearson babagan masalah etika.

uneg-uneg bab hubungan karo perusahaan casino lan City Hall

Pearson minangka kanca lawas Walikota New York Eric Adams; minggu kepungkur iki dicethakaké ana uga makarya minangka walikota kang penasehat safety umum lan dibayar kanggo karya ing New York City Economic Development Company (EDC). Ana uneg-uneg bab hubungan karo perusahaan casino lan City Hall, kang bakal duwe peran amba ing arep panggonan kanggo lisensi casino komersial.

Resorts World ngumumake dina Minggu yen Pearson wis mundur. Perusahaan casino ngelingi ngembangaken Queens ana gambling operasi lan ora pengin duwe alangan kanggo njaluk lisènsi casino lengkap.

Nggolek kanggo nggedhekake

Manajemen Resorts World diduga ora ngerti peran Pearson karo EDC; mantan direktur keamanan diwiwiti karo EDC ing pungkasan Mei. Dheweke wis kerja ing Resorts World suwene sepuluh taun lan dadi bagian saka tim transisi walikota ing wulan Januari. EDC ora duwe peran formal ing proses pilihan utawa regulasi sektor, nanging bisa menehi masukan menyang Balai Kota babagan usulan.

Resorts World dirilis statement ana, matur nuwun Pearson kanggo taun karya, ngandika: “We ndhukung kaputusan kanggo silihan expertise kanggo City ing efforts kanggo nggawe dalan kita luwih aman, lan kita pengin wong uga. .”

fasilitas saiki, kang mung nawakake mesin slot

Pangarep-arep sing Genting-diduweni Resorts World bakal ngupaya siji saka lisensi casino komersial ing ngisor. Sing bakal ngidini kanggo nggedhekake fasilitas saiki, kang mung nawakake mesin slot lan disambungake menyang Queens ‘Aqueduct Raceway. Kanthi lisensi lengkap, uga bisa kurban game table kayata roulette lan blackjack. Loro-lorone Resorts World lan MGM kang Kakaisaran City Casino dianggep frontrunners kanggo loro lisensi.

gaweyan lobbying pinunjul

Akeh bakal-bakal casino gawe lan operator sibuk lobbying politikus New York ing upaya kanggo njaluk bantuan nalika nerangake wektu kanggo menehi lisensi. Walikota Adams lan Gubernur New York Kathy Hochul bakal ujar babagan panrima kasebut.

Supaya wilayah mutusaké ing proposal casino, Papan bakal kawangun sing kalebu walikota, anggota dewan, anggota dewan negara, senator negara, lan presiden stake. Ketua Dewan Adrienne Adams marang Komisi Gaming New York dheweke ndhukung Resorts World kanggo lisensi. Properti kasebut dumunung ing distrike.

#Casino #lan #Walikota #Advisors #Parting #karo #Pitakonan

Leave a Reply

Your email address will not be published.