Category Archives: Blogging

Tuan tanah Kasino AS Dominasi Sektor Properti AS 2022

Investor yakin REIT Kasino kaya VICI bisa ngalang-alangi inflasi, kanthi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngrekam asil positif ing 2022. [Image: Shutterstock.com] Tetep positif Kapercayan investasi real estate casino (REITs) wis kaget akeh ahli industri kanthi kemampuan hedging inflasi. Saiki dadi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngirim keuangan positif ing taun… Read More »

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com] Tuduhan marang Alvin Chau Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana. dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling… Read More »

60 Vietnam kasil uwal Cambodia Casino

Kanggo kaping pindho ing sasi, akeh wong Vietnam mlayu saka casino Kamboja sing diduga dieksploitasi. [Image: Shutterstock.com] Nuju kamardikan Ing akhir minggu, 60 wong Vietnam mlayu saka kasino ing Kamboja sing diduga ditahan lan dieksploitasi. Iki tandha kaping pindho klompok buruh Vietnam wis oncat saka casino Kamboja kurang saka sasi. wong papat gagal oncat Uwal… Read More »

Kindred Faces $42.7M Denda yen tetep beroperasi ing Norwegia

Pengatur Gambling ing Norwegia wis dielingake Kindred Group sing padha bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka $ 42,7 mayuta-yuta yen padha terus operate ing negara. [Image: Shutterstock.com] Potensi tagihan sing akeh banget Norwegia gambling regulator wis ditanggepi bebaya kanggo Kindred Group sing bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka NOK437 yuta (US $ 42,7 mayuta-yuta) yen… Read More »

bet365 kanggo Ngaso Kegiatan Marketing Sajrone Panguburan Ratu

bet365 bakal mandek marketing operasi ana kanggo panguburan Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Operasi bisu Operator totoan bet365 ngetokake kabar babagan kebijakan perusahaan lan prilaku industri sadurunge panguburan Ratu Elizabeth II ana. kalebu kiriman media sosial lan pariwara media berbayar” “bet365 mandhek kabeh kegiatan marketing metu-madhep sedina muput dina ana,” perusahaan ngandika ing statement. “Iki… Read More »

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »

Wynn, Related nawakake kanggo New Casino ing Midtown Manhattan

pangembang real estate Associated Company wis teamed munggah karo Wynn Resorts ing pangarep-arep saka ngembangaken casino New York. [Image: Shutterstock.com] Raksasa kerja bareng Loro raksasa industri sing kontras gabung karo tawaran kanggo gaya casino Las Vegas anyar ing New York City ing lokasi sing sadurunge dianggep minangka stadion Jets lan Yankees anyar. tawaran kanggo lisensi… Read More »