CEO Binance Sues Publisher kanggo ‘Sh * tcoin Casino ‘Artikel

By | July 31, 2022

Logo Binance ing seluler

CEO Binance nuntut penerbit Bloomberg babagan artikel sing nganggep ijol-ijolan cryptocurrency minangka “kasino sh*tcoin.” [Image: Shutterstock.com]

Ora kaya samesthine

CEO Binance ora seneng karo artikel Bloomberg ing basa Cina kalebu kutipan saka pedagang sing nganggep ijol-ijolan cryptocurrency minangka “kasino sh*itcoin.” Changpeng ‘CZ’ Zhao wis mutusake kanggo nggawa keluhane menyang pengadilan, nuntut penerbit Hong Kong Bloomberg Businessweek babagan artikel sing nyinggung.

ngganti nada lan ruang lingkup karya sadurunge diterbitake

Zhao njupuk menyang Twitter kanggo nyatakake nesu marang pakaryan kasebut, ujar manawa Bloomberg ngganti nada lan ruang lingkup karya kasebut sadurunge diterbitake. Dheweke duwe kesan yen artikel kasebut bakal nggambarake dheweke lan perusahaane kanthi positif. Iki pungkasane ora masalah, kaya Zhao tweeted:

Tuduhan kuwat

Versi Inggris saka artikel Bloomberg kalebu kutipan saka pedagang sing ora dijenengi sing nyebut Binance minangka “kasino sh * tcoin gedhe.” Artikel kasebut uga nampilake kutipan saka wong ing ruang media olahraga sing spekulasi yen cryptocurrencies bisa dadi jinis skema Ponzi.

Babagan Zhao, artikel kasebut ngakoni yen dheweke wis mbangun ijol-ijolan mata uang digital paling gedhe ing donya saiki, nanging dheweke saiki ngadhepi alangan peraturan sing signifikan sajrone “musim dingin crypto sing brutal.”

Pengajuan pengadilan Zhao mbantah manawa pratelan “kasino sh * tcoin amba” artikel kasebut ora ana dhasar, lan “ora ana upaya ing Artikel Asli kanggo ngenali lan verifikasi identitas sing diarani ‘pedagang'” sing nggawe komentar kasebut.

tuntutan hukum nggawe tuntutan sing ana hubungane karo fitnah

Dheweke ngajokake tuntutan hukum marang afiliasi Bloomberg – Modern Media CL. Tuntutan kasebut nggawe pratelan babagan fitnah, nyatakake yen artikel kasebut nyasarake para pamaca supaya mikir yen Zhao lan Binance nglanggar hukum.

Nglindhungi Binance

Sadurunge ngajokake tuntutan hukum, Zhao njaluk supaya Bloomberg mbatalake artikel kasebut, uga mbusak kabeh kiriman media sosial lan salinan online artikel kasebut. Pengacara penerbit setuju mbusak kiriman sing relevan tanpa ngakoni kesalahan. Penerbit uga ngelingi salinan majalah fisik sing dirilis ing Hong Kong.

Nanging, Zhao ora seneng yen situs web tartamtu terus adol salinan fisik majalah kasebut.

Liwat pengajuan pengadilan New York Southern District, tim hukum Zhao nyoba ngonfirmasi bukti tartamtu saka Bloomberg. Dheweke banjur bisa nggunakake informasi apa wae sing digawe ing pengadilan sing ditundha ing Pengadilan Pertama Hong Kong.

Zhao duwe sejarah ngajokake tuntutan hukum marang media, nuntut Forbes ing 2020, lan perusahaan modal ventura Sequoia ing 2019.


#CEO #Binance #Sues #Publisher #kanggo #tcoin #Casino #Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.