Chicago Group ngasilake Bally Casino kanggo Upgrade kanggo Riverfront

By | September 7, 2022

Kali Chicago

Plans Bally kanggo casino downtown pisanan Chicago wis nampa dhukungan saka panyengkuyung kali sing ngandika project bakal nambah revitalisasi pinggir kali Chicago. [Image: Shutterstock.com]

Ombak wis pungkasane ngowahi

Sawise pirang-pirang taun nglawan paduan suara sing ora ana pungkasane para dissenters, ombak kasebut pungkasane nyengkuyung ing kasino downtown pisanan ing Chicago.

bisa muter peran utama ing revitalisasi aktif ing pinggir kali Chicago

Miturut ambane WBEZ Chicago fitur ana, klompok pembelaan disebut Friends of the Chicago River lan pemain tombol liyane pracaya ngrancang Bally kang Casino bisa muter peran utama ing revitalization aktif ing pinggir kali Chicago.

Kanca direktur eksekutif Kali Chicago Margaret Frisbie ngandika klompok dheweke pracaya sing “situs casino bisa dadi pasuryan saka ijo, sehat, kali alam ing wilayah kutha.”

Sementara, mantan-Chicago Tribune kritikus arsitektur Blair Kamin ujar “kasino gedhe” […and important] Piece” sing nyambungake downtown Chicago kanggo kaendahan ing pinggir kali sing ngluwihi Cabang Lor lan Kidul.

kesempatan KALUBÈRAN

Sadurunge, mungsuh saka rencana casino Chicago mamang babagan lalu lintas lan masalah gangguan, masalah gambling, bathi tax, lan apa Bally iku pilihan tengen kanggo project casino. Nanging, kelompok lingkungan lan arsitektur saiki wis nggawa sawetara positif akeh-needed kanggo project casino.

ngisin saluran banyu lan njupuk menyang akun akeh papan ijo

Para panyengkuyung ndeleng rencana Bally’s Corporation minangka kesempatan kanggo nindakake pembangunan pinggir kali kanthi cara sing bener, ngisinake saluran banyu lan nimbang akeh papan ijo sing gampang diakses dening masyarakat saka darat utawa kali.

American Institute of Architects Chicago direktur eksekutif Jen Masengarb bilih transformasi kali ing saubengé situs Bally “bakal salah siji saka owah-owahan paling serem kita wis tau weruh ing kali.”

Komisioner departemen perencanaan lan pangembangan Kutha Chicago, Maurice Cox, duwe visi sing luwih jembar, nyatakake yen “distrik kasino saiki nggawe gol.” Dheweke nambahake manawa proyek kasebut bakal nemtokake pathokan babagan “liyane saka kali kudu berkembang.”

Langkah sabanjure

Dewan Kota Chicago disetujoni rencana casino Bally ing Mei sawise rapat-rapat digawe panas. Saiki, misale jek macem-macem entitas Chicago sing melu wiwit nyanyi saka lembar hymn sing padha.

Desain Bally saiki kalebu promenade umum karo area panedhaan, Taman terraced disambungake menyang taman ana liwat jembatan pejalan kaki, lan casino tembok kaca karo undhak-undhakan sudhut mudhun menyang pinggir kali ngendi taksi banyu bisa dock.

Adhedhasar WBEZjuru wicoro departemen planning ngandika “plans liyane final samesthine rauh,”Sing pejabat bakal netepke miturut pedoman desain kali Chicago.

Sawise disetujoni, rencana kasebut kudu entuk jempol saka Komisi Perencanaan Chicago, panitia zonasi Dewan Kutha, lan pungkasane, dewan lengkap. Bally, Kangge, isih ngenteni lisensi saka Papan Gaming Illinois sawise ndhaftar pungkasan Sasi.

#Chicago #Group #ngasilake #Bally #Casino #kanggo #Upgrade #kanggo #Riverfront

Leave a Reply

Your email address will not be published.