Chiefs Partners karo BetMGM ing tengah-tengah Kansas Betting Bukak

By | September 1, 2022

Stadion Kepala Arrowhead Kansas City

Kepala Kansas City partner karo BetMGM kanggo nggawe wong partner totoan resmi. [Image: Shutterstock.com]

Wektu sing nggumunake

Kepala Kansas City lan BetMGM wis sarujuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan minangka partner totoan eksklusif tim kang.

woro-woro teka ing dina sing padha Bukak saka totoan olahraga negara Kansas, sanajan Kepala ketemu ngarep ing Kansas City, Missouri, mung tengen tapel wates.

Kesepakatan kasebut nggawa logo BetMGM menyang GEHA Field ing Stadion Arrowhead lan bakal njamin panggonan perusahaan ing papan reklame digital. BetMGM bakal menehi hadiah ekstra lan pengalaman gameday kanggo para penggemar saiki lan ing omah.

komentar positif

The Chiefs wis tim paling dominan ing NFL bubar, sweetening menehi hasil kanggo BetMGM. Yen franchise Dinasti bisa nggawe liyane dawa ing postseason, sawise tekan papat consecutive AFC Championship game, padha bakal nggawa manungsa waé liyane kanggo BetMGM.

BetMGM, Nanging, luwih bungah babagan kesempatan kanggo nyambung karo tim hasrat lan pandherekipun.

“Kanthi sajarah sugih lan basis penggemar hasrat, Kansas City Kepala partner becik,”Sa BetMGM pangareping revenue officer Matt Prevost. “Nalika kita miwiti platform totoan olahraga ing Kansas, kita ngarep-arep kanggo nambah pengalaman dina game kanggo para penggemar Chiefs ing saindhenging wilayah.”

Petinggi sing paling dhuwur optimistis yen undang-undang kasebut bakal ditindakake sanajan akeh kegagalan.

Pemilik kepala Clark Hunt minangka panyengkuyung utama taruhan olahraga lan wis ndhukung sawetara push legalization ing Missouri. Upaya paling anyar nggawe kemajuan luwih akeh tinimbang sing sadurunge, sanajan uga gagal. Petinggi sing paling dhuwur optimistis yen undang-undang kasebut bakal ditindakake sanajan akeh kegagalan.

Ketua Présidhèn Mark Donovan ngirim putusan babagan kemitraan kasebut, nyatakake sukses gedhe.

“Minangka pimpinan industri ing lapangan iki, kita seneng welcome BetMGM kanggo Chiefs Kingdom,”Sa Donovan. “Kita wis nandur modal wektu lan energi sing signifikan kanggo nyengkuyung undang-undang taruhan olahraga lan pengumuman dina iki bakal mbukak lawang kanggo para penggemar supaya bisa nambah pengalaman kanggo musim 2022 lan sabanjure.”

BetMGM ngembangaken tekan

Kesepakatan BetMGM karo Kepala nambah koalisi sing ana karo NFL lan Liga Sepak Bola Kanada (CFL). Akibaté, dheweke wis nggawe kehadiran massive ing gridiron.

Iki uga ora pisanan BetMGM wis gabung tim ngendi olahraga totoan ilegal. Ing awal Mei, operator totoan menehi hasil karo Houston Astros dadi partner totoan sing, sanajan totoan olahraga durung legal ing Texas.

BetMGM minangka salah sawijining enem buku olahraga sing bakal diluncurake ing Kansas, lan kesepakatan karo Kepala bisa mbantu pengaruhe ing pasar kasebut. Kanthi kompetisi saka FanDuel, DraftKings, lan opsi ndhuwur liyane, bantuan apa wae sing penting.

Pejabat pangareping malah disaranake padha bisa pindhah menyang Kansas yen totoan olahraga ora legalized ing Missouri

Missouri wis debat olahraga totoan limang taun saurutan lan pungkasanipun bisa kanggo setuju panjaluk pro-gambler. Pejabat pangareping malah disaranake padha bisa pindhah menyang Kansas yen totoan olahraga ora legalized ing Missouri, sanadyan padha wiwit downplayed idea.

KC miwiti musim ing dalan nglawan Arizona Cardinals tanggal 11 September. Pertandhingan ngarep sing sepisanan bakal ditindakake ing Kamis sore, 15 September, nalika pesaing divisi Los Angeles Chargers teka ing Arrowhead.

#Chiefs #Partners #karo #BetMGM #ing #tengahtengah #Kansas #Betting #Bukak

Leave a Reply

Your email address will not be published.