Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

By | September 16, 2022

Balapan jaran

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com]

Kesepakatan amba

Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe pilihan kanggo ngembangaken fasilitas extension trek ing Owensboro, bab 25 mil saka Henderson.

Advertisement bakal nutup cepet sawise disetujoni

Komisi Pacuan Kuda Kentucky isih kudu nyetujoni kesepakatan kasebut. Pangarep-arep supaya penjualan bakal ditutup kanthi cepet yen disetujoni.

Bisnis apik kanggo negara

CEO CDI Bill Carstanjen pleased karo menehi hasil, ngandika: “We are bungah kanggo welcome Ellis Park kanggo Churchill Downs racing kulawarga.”

CDI saiki makaryakke sawetara racetracks lan fasilitas liyane ing AS, kalebu Kentucky Derby stables, Churchill Downs. Trek liyane ing kepemilikan kalebu Fair Grounds ing New Orleans lan Turfway Park ing Kentucky. Iku ing proses sade Arlington Park kanggo Chicago Bears.

CDI sibuk transaksi taun iki. Bubar dituku kamar poker ing New Hampshire, lan ing proses ndarbeni bagean gedhe saka Peninsula Pacific Entertainment gambling portofolio.

Gubernur Kentucky Andy Beshear uga tampi kabar, ngandika: “Churchill Downs wis mbuktekaken wis pengalaman, sumber daya lan kepinginan kanggo revive Ellis Park menyang panggonan racing premier lan nyedhiyani hiburan game unrivaled.”

Nerusake warisan

Ellis Park wis dadi tuan rumah balap jaran suwene 100 taun, ngrayakake seratus taun iki. Dumunung ing cedhak Evansville, Indiana, fitur racing murni ing mangsa panas, uga fasilitas game ngemot bab 300 mesin racing sajarah. CDI rencana kanggo nerusake balapan musim panas, kanthi tujuan njaga pelatih lan jaran sing adhedhasar Kentucky ing negara kasebut.

CDI wis miwiti tahap perencanaan kanggo ngembangake Owensboro Racing & Gaming. Iki bakal dadi papan hiburan lan ekstensi trek, dumunung ing Towne Square Mall ing Owensboro. Bakal ana 600 mesin balap sajarah ing fasilitas lan pusat kanggo totoan simulcast. CDI ngarepake nandur modal liyane $ 75 yuta ing wilayah Owensboro lan Henderson.

#Churchill #Downs #mbayar #awis #79M #kanggo #tuku #Ellis #Park

Leave a Reply

Your email address will not be published.