Coyote Tandha Sponsor Jersey Native American First NHL

By | September 21, 2022

Logo Arizona Coyote

Arizona Coyotes dadi tim pisanan ing NHL karo NHL minangka sponsor jersey, partnering karo Crazy River Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com]

merek jersey ngarep

Arizona Coyotes wis mbantu mbangun bab anyar ing sajarah NHL kanthi mlebu sponsor jersey NHL pisanan ing liga.

pisanan ngendi tim padha diijini Panggenan gambling sponsor ing jerseys

Gila River Indian Community, kang sadurunge disponsori tim ing arene lawas, bakal sijine Edan River Resorts & Casinos patch ing seragam ngarep tim mangsa sabanjuré, pisanan kang tim diijini kanggo Panggenan gambling sponsor ing kaos. Nanging, aturan NHL uga stipulate sing tim ora bisa ningkataké gambling sponsor ing seragam werna.

Suku kasebut uga bakal dadi “sponsor presentasi” kanggo Coyote lan bakal dadi tuan rumah kegiatan keterlibatan ing Arizona State University, ing ngendi tim kasebut bakal main ing musim sabanjure. Coyote isih golek sponsor kanggo kaos werna.

Arizona Coyote nggawe sajarah

Ing permukaan, kesepakatan anyar minangka langkah maju ing keragaman. Nanging, Coyotes ndeleng kemitraan tim karo suku kasebut minangka “luwih saka sponsor merek.”

ngrangkul saben aspek masyarakat kita.”

“Aku wis jelas yen telung pilar rencana bisnis kita yaiku impact, inklusi lan inovasi,” ujare presiden lan CEO Coyotes Xavier A. Gutierrez. “Ora mung nggawa macem-macem swara menyang organisasi kita, nanging uga ngrangkul saben aspek komunitas kita.”

Coyotes uga disponsori dening Mad River Indian Community sak Tetep ing Glendale. City milih kanggo mungkasi sewa 18 taun tim sawise pungkasan mangsa lan ngganti jeneng panggonan kanggo Desert Diamond Arena ing Agustus.

Senadyan transisi, Gutierrez seneng terus nggarap Komunitas India Kali Mad. Dheweke percaya yen jeneng suku kasebut minangka sponsor jersey tim bakal mbantu ngasilake bathi sing luwih gedhe.

“Dheweke bakal dadi mitra penghasilan sing luwih gedhe ing taun iki tinimbang sadurunge,” ujare Gutierrez. “Kanggo paket total, dheweke wis nambah belanja. We have long-ngadeg partners sing pracaya apa kita apa, sing pracaya ing klub lan pracaya ing lokasi sak wentoro lan intim ngendi kita muter. Padha weruh lan ngerti.”

Golek omah

Coyotes bakal nglampahi paling sethithik telung taun kanggo muter ing fasilitas serbaguna ing kampus Arizona State. Pungkasane, tim ngarep-arep bisa mbangun arena anyar ing tanah sing diduweni kutha ing Tempe.

fasilitas iki ngemu bab 10.000 kurang pembuangan saka latar trampling sadurungé

Mullett Arena, dijenengi sawise sponsor utama program Sun Devils, bakal nampung 4.800-5.000 wong kanggo pertandhingan sing bakal teka. Sayange kanggo para penggemar tim kasebut, fasilitas kasebut nduweni kurang luwih 10.000 penggemar tinimbang papan trampling sadurunge ing Glendale.

Nalika Coyotes bisa uga ora ngerti ngendi padha bakal muter limang taun saka saiki, padha isih mbantu kanggo push profil totoan olahraga maju, minangka bakal Arizona Cardinals. Sadurungé taun iki, Cardinals nganakake upacara nglereni pita kanggo pambukaan buku olahraga ritel pisanan ing stadion, sing disponsori dening BetMGM.

Coyotes miwiti musim ing 13 Oktober kanthi game nglawan Pittsburgh Penguins. Sawise tur Pantai Timur, dheweke bakal main game ngarep pisanan nglawan Winnipeg Jets ing 28 Oktober.

#Coyote #Tandha #Sponsor #Jersey #Native #American #NHL

Leave a Reply

Your email address will not be published.