Crown Sydney Casino Akhire Miwiti Operasi Gaming

By | August 8, 2022

Sydney Crown

Crown Sydney Casino bisa miwiti operasi game ana, luwih saka 18 sasi sawise properti kabuka. [Image: Shutterstock.com]

Suwe tekan

Crown Sydney Casino ing Barangaroo pungkasanipun bisa miwiti operasi game, luwih saka 18 sasi sawise operasi non-game Resor wiwit. Properti AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) lantai casino utama saiki mbukak kanggo bisnis; tawaran game VIP lengkap ora bakal kebak siap nganti Oktober.

dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing provinsi

perusahaan tiyang sepah casino kang, Crown Resorts, alesan apa casino ora bisa miwiti nalika pembangunan rampung. Perusahaan iki dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing provinsi minangka asil saka Gagal ekstensif ing operasi karo properti casino ana.

Fokus gedhe ing game table

Lantai utama ing Crown Sydney mung anggota duwe 160 tabel beda, saliyane 66 tabel elektronik. Ana uga 30 salon pribadi sing kasedhiya minangka bagéan saka fasilitas VIP. Ora ana mesin slot ing tawaran khusus VIP, kanthi ukuran taruhan minimal AU $ 20 (US $ 14). Wong bisa entuk akses menyang casino free yen lagi bagéan saka program Crown Ganjaran.

tingkat kapentingan wis ngluwihi pangarepan kita”

Ngandika bab respon kanggo tanggal babagan Bukak saka casino property, pangareping eksekutif Crown Sydney Simon McGrath ngandika: “Tingkat kapentingan wis ngluwihi pangarepan kita ing syarat-syarat anggota. Aku mikir kita bakal cepet banget kanthi cepet.”

Ora jelas apa target finansial Crown kanggo operasi game anyar ing Sydney.

Ngadhepi macem-macem masalah

Crown Resorts katon pungkasanipun rampung operasi ing Australia. Swara taun kepungkur, wis dadi subyek penyelidikan independen ing Australia Kulon, Victoria lan New South Wales. Asil saka saben investigations iki sing Crown Resorts katon minangka unfit kanggo terus sembarang lisensi casino Australia. Nyoto dhisikan kanggo diselidiki ana laporan media saka Crown Resorts pranala menyang angkara diatur liwat junkets roller dhuwur, uga mistreatment sawijining pecandu gambling.

overhauling tata cara sawijining, Manajemen lan Papan

Perusahaan wis njupuk langkah ekstensif kanggo nyoba pas maneh kanggo nyekeli lisensi casino. Iki ngrampungake prosedur, manajemen, lan papan kanggo nyukupi panjaluk saka regulator. Perusahaan kasebut uga wis dituku dening perusahaan ekuitas swasta AS Blackstone ing kesepakatan AU $ 8.9 milyar (US $ 6.2 milyar). Crown diwenehi lisensi saratipun kanggo kurban game ing kasino Sydney ing Juni; Lisensi kasebut valid nganti pungkasan taun 2023. Perusahaan isih ngenteni yen bisa entuk lisensi tanpa syarat.

#Crown #Sydney #Casino #Akhire #Miwiti #Operasi #Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published.