Espen Jorstad Nolak 3% Pertukaran Acara Utama karo Teolog

By | August 30, 2022

raja saku

Juara Acara Utama Poker World Series 2022, Espen Jorstad, nolak nggawe kesepakatan pertukaran karo pemain poker profesional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kedadean Siprus njaluk kirim

Norwegian poker pro Espen Jorstad ngetung kamenangan sing nemtokake karir ing Juli nalika menang ing 2022 World Series of Poker Acara Utama, njupuk ngarep $ 10 yuta hadiah. Nanging, menang nggawa kontroversi, amarga fellow pro Alex Theologian ngaku yen dheweke setuju kanggo swap karo Jorstad sing kudune menehi 3% saka gaji dibalèkaké.

Jorstad nulis babagan kahanan kasebut ing media sosial Senin, nggawa perkara kasebut menyang masarakat sawise ujar manawa ana wong sing ora langsung ngancam dheweke nalika ana ing Siprus.

Miturut Jorstad, “wong Irlandia sing jelas mabuk” nyedhaki dheweke nalika dolanan poker ing Siprus, nuntut dheweke “mbayar dhuwit marang wong kasebut.” Jorstad ujar manawa dheweke nerangake kahanan kasebut marang wong kasebut, sing pungkasane lunga tanpa kedadeyan.

Teolog anduweni hak kanggo $300.000 ing winnings

Yen wong loro mau setuju kanggo swap, Teolog bakal anduweni hak $300.000 ing menang pra-pajak. Jorstad wis umum ngakoni nggawe akeh ijol-ijolan WSOP karo pemain liyane, kalebu 14 perjanjian kasebut ing Acara Utama:

Secara total, Jorstad ujar manawa dheweke nyimpen udakara 56% saka tumindake kanggo turnamen tuku $ 10.000.

Ora ana bukti ijol-ijolan

Nanging, ijol-ijolan ora kalebu apa sing dimaksud Teologi. Ing kiriman kasebut, Jorstad nuduhake pesen sing diijolke karo Teolog, ing ngendi ijol-ijolan kasebut bakal katon ing Dina 7 Acara Utama. Jorstad pungkasanipun tekan Tabel final Main Event minangka pimpinan chip.

“Btw swap kita 3% kan?” Teolog nulis ing ijol-ijolan Instagram. “Aku katon ing obrolan kita nanging ora konfirmasi kanthi nulis.”

“Ora ana sing nulis babagan pertukaran kita,” wangsulane Jorstad. “Kapan / ing ngendi kita nindakake iki?”

Wong loro mau sarujuk yen dheweke ora duwe cathetan ijol-ijolan.

Jorstad ngandika loro ketemu ing hotel Las Vegas kanggo ngrembug kahanan. Wong loro mau sarujuk yen dheweke ora duwe cathetan ijol-ijolan. Jorstad nyatakake yen dheweke ora ngelingi perjanjian kasebut, sanajan para Teolog ngeyel yen persetujuan wis ana. Miturut Jorstad, wong loro mung ketemu kaping pindho, ora tau ijol-ijolan sadurunge, lan Teolog ora bisa ngelingi apa-apa nalika nggawe persetujuan sing dianggep.

Nalika Jorstad ujar manawa ora ana ijol-ijolan sing kedadeyan, dheweke ora percaya yen para Teolog tumindak kanthi iman sing ala. Dheweke uga ana kanggo mediasi kahanan yen masyarakat poker panginten ana bisa menehi hasil.

masyarakat poker ndhukung Jorstad

Akeh pemain poker nanggapi kahanan kasebut, meh kabeh padha karo Jorstad:

“Pribadi aran sampeyan apik banget kanggo Alex kene,”Komentator poker Henry Kilbane ing balesan kanggo Jorstad ing Twitter. “Iki nyerang kula minangka wong sing banget manipulatif.”

Liyane luwih ramah marang para Teolog, nalika isih setuju yen Jorstad bener:

“Aku mangu-mangu ana wong ing kene sing tumindak kanthi iman,” tweet Tony Dunst. “Amarga sampeyan wis nggawe cathetan ditulis kabeh ijol-ijolan lan ora ngelingi persetujuan, aku ora mikir sampeyan duwe utang Alex apa-apa.”

Jorstad uga nuduhake pesen mengko karo Teolog, ing ngendi pro Yunani online nuduhake kuciwane karo asil obrolan.

“Aku rumangsa dikhianati lan kuciwa,” tulis Teolog. “Pelajaran kanggo sinau, aku ora yakin carane sampeyan bisa turu ing wayah wengi lan seneng karo awak dhewe, nanging ya.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Pertukaran #Acara #Utama #karo #Teolog

Leave a Reply

Your email address will not be published.