Evolution Rampung € 340m Nolimit City Online Casino Deal

By | August 9, 2022

Logo evolusi ing smartphone

Evolution wis announced finalization saka menehi hasil worth nganti € 340 mayuta-yuta ($ 347 mayuta-yuta) sing jangkep tuku casino online Produsèn slot Nolimit City. [Image: Shutterstock.com]

Strategi akuisisi agresif

strategi disualekno agresif Evolution ing papan casino online wis katon merek basis Stockholm nambah slot bully Nolimit City kanggo dhaftar sawijining sawise finalizing tawaran worth nganti € 340 mayuta-yuta ($ 347 mayuta-yuta).

€ 200m ($204m) ing awis

Tag rega total akuisisi sing wis rampung, sing diumumake ing rilis warta Senin, kalebu pertimbangan awal € 200m ($204m) kanthi awis, ditambah asil aliran awis sing dipasang ing EBITDA Nolimit 2022, 2023 lan 2024 sing ditutup ing € 140m ($ 143m ). Nolimit City sing berbasis ing Malta njupuk Twitter ing dina Selasa kanggo ngumumake rincian tuku, sing pisanan diumumake ing wulan Juni:

Kanthi kabeh kothak persetujuan peraturan ticked lan transaksi resmi mlebu, Evolution bisa miwiti kanggo kapitalisasi ing mréntahaké saka Nolimit City, pangembang online slot karo reputasi kritis diakoni kanggo prodhuksi unik lan kontrovèrsial slot .

Mbalik ing Juni, ngandika ketua Evolution Jens von Bahr saka Nolimit munggah cepet ing popularitas amarga raos banyolan lan “gaya unik slot , kadhangkala karo tema peteng.”

Viva la bedane

Nolimit menehi Evolution casino online merek sing tenan stands metu ing segara relatif padha. Ing VegasSlotsOnline News Slots Minggu, Nolimit push amplop wis ing podium luwih saka 20 kaping wiwit babak pisanan diwiwiti.

Ing laporan keuangan Evolution sing bubar diterbitake kanggo Januari nganti Juni 2022, CEO Martin Carlesund milih Nolimit kanggo game sing bakal teka “ing peta dalan 2022,” sawetara minggu sadurunge kesepakatan ditutup.

“Kita pengin dadi luwih apik, kita pengin menehi luwih akeh, kita pengin mlaku luwih cepet – kaya ngono. Donya saya ganti nanging kita tetep kuwat, “ujare CEO.

Ing referensi kanggo owah-owahan ing donya lan Nolimit ing ambegan padha, ngenali Carlesund kemampuan terakhir kanggo kapitalisasi ing apa sing arep akeh babagan pasar casino online, kang unik lan kontrovèrsial slot karo sawetara Urut saka dalane crito.

Nggawe ombak lan nyebabake gangguan wis dadi USP Nolimit, kanthi game kaya San Quentin xWays, Elingi Gulag, Toilet Punk, lan Penjara Folsom ing antarane judhul sing paling apik.

Ing VegasSlotsOnline News Eksklusif wulan kepungkur, kepala pejabat komersial lan direktur pangurus Nolimit Malcolm Mizzi nyimpulake pendekatan merek nalika ngrembug babagan Penjara Folsom. “Iki dudu slot woh / iwak saben dina. Nduweni tema sing luwih peteng, sing kalebu narapidana hissing ing kursi listrik.

Kabeh bagean saka strategi

Nolimit nggabungake dhaptar akuisisi game digital liyane sing nandheske strategi siji-minded Evolution kanggo “dadi panyedhiya game casino online nomer siji ing donya.” Tuku kunci ing rong taun pungkasan kalebu Red Tiger, NetEnt, lan Big Time Gaming.

ngarepake kejahatan sing ngepenakke, urip ganda sing rahasia, lan macet sing akeh banget ”

Carlsund sadurunge wis nyatakake yen perusahaan ora pengin “menehi kakehan” bab liyane 2022 kanggo pemain casino online. Dheweke, Nanging, sijine werni ing pengadilan Nolimit nalika ngandika pemain bisa “nyana angkara grueling, urip pindho rahasia lan macet lalu lintas luar biasa.”

#Evolution #Rampung #340m #Nolimit #City #Online #Casino #Deal

Leave a Reply

Your email address will not be published.