FanDuel Cedhak karo Entri Nevada Senadyan Masalah Sadurunge

By | August 11, 2022

Logo FanDuel ing seluler

FanDuel wis ditampa disetujoni saka Nevada Gaming Board Control kanggo entri winates ing pasar olahraga totoan negara. [Image: Shutterstock.com]

Meh ana

Iku misale jek sing FanDuel ing verge mlumpat menyang pasar olahraga totoan Nevada kanggo pisanan. operator Sportsbook anjog US – kang sadurunge nampa pesenan mandeg-lan-go ing negara ing 2015 – ditampa Nevada Gaming Control Board (NGCB) disetujoni ana kanggo entri winates ing negara ing kemitraan karo Boyd Gaming.

fasilitas bakal duwe FanDuel branding

Komisi Gaming Nevada uga kudu menehi persetujuan FanDuel sak patemon 25. Agustus. Yen kabeh dadi miturut rencana, perusahaan bakal teka Boyd Gaming kang Fremont Hotel & Casino ing downtown Las Vegas. Boyd Gaming bakal terus ngoperasikake buku olahraga sing nyata, nanging fasilitas kasebut bakal duwe branding FanDuel.

Saiki, FanDuel ora duwe rencana nggawa teknologi kasebut menyang Nevada. Fremont nggunakake platform IGT lan bakal entuk nganyari kanggo nyakup sawetara spek FanDuel. FanDuel bakal menehi rintangan lan feed baris, uga panuntun dhumateng Manajemen resiko lan saran. Boyd Gaming lan FanDuel bakal duwe persetujuan enggo bareng revenue babagan buku olahraga ritel.

Ngatasi masalah potensial

Minangka kacarita dening Las Vegas Review-JournalSajrone rapat Dewan Kontrol Gaming Nevada, CEO FanDuel, Amy Howe, ujar manawa karya renovasi ing buku olahraga anyar bakal rampung ing pungkasan taun 2022. .

Mungkin wektu ing mangsa ngarep yen aplikasi kasebut bakal digawa mlebu “

Ngomentari rencana kanggo masa depan, Howe ujar: “Tujuane ora nggawa aplikasi FanDuel saiki. Bisa uga ana wektu ing mangsa ngarep nalika aplikasi kasebut bakal digawa, nanging app (Boyd) bakal terus katon ing patron kaya saiki. FanDuel mbutuhake persetujuan peraturan luwih lanjut kanggo miwiti buku olahraga online.

Sawetara keprihatinan sing diduweni anggota dewan babagan rencana FanDuel kalebu masalah babagan perselisihan karo pelanggan lan potensial kanggo kabur tanggung jawab merek.

Entuk kredibilitas liyane

Entri menyang pasar Nevada bakal nandhani tonggak sejarah utama kanggo FanDuel diwenehi perusahaan nampa mandeg lan mandeg supaya ing 2015 saka NGCB. Regulator nemokake yen FanDuel nawakake tawaran olahraga fantasi saben dina kanggo wong ing negara kasebut tanpa lisensi sing dibutuhake. Iki kedadeyan ing kepemilikan perusahaan sadurunge Flutter Entertainment tuku perusahaan kasebut ing taun 2018.

Boyd Gaming saiki duwe 5% saka FanDuel. Perusahaan saiki wis 26 Sportsbooks toko operasi tengen AS, 13 kang ing kasino Boyd Gaming. Pihak loro uga duwe kemitraan iGaming.

Boyd Gaming saiki makaryakke Sportsbook ing sepuluh kasino ing wilayah Las Vegas liwat merek Boyd Sports.

#FanDuel #Cedhak #karo #Entri #Nevada #Senadyan #Masalah #Sadurunge

Leave a Reply

Your email address will not be published.