Foxwoods Resort Casino mbukak $ 85M Project Renovation

By | September 1, 2022

Foxwoods Resort Casino nang

Foxwoods Resort Casino nandur modal $ 85 yuta ing project mbenake anyar sing bakal nambah 50.000 kothak meter papan game. [Image: Shutterstock.com]

Rencana gedhe

Foxwoods Resort Casino ing Connecticut miwiti proyek mbenake anyar $ 85 yuta, menehi tandha expansion game gedhe pisanan wiwit 2008.

New 50.000 kothak meter worth papan game

Casino announced plans ing release penet ana. Miturut woro-woro, proyek multimillion-dollar bakal kalebu tambahan saka kamar game anyar 50.000 meter persegi ing 2023, uga restoran koki selebriti.

Foxwoods bakal ngembangake ruangan game anyar ing Grand Ballroom, sing ana ing area Grand Pequot ing fasilitas kasebut. Jumlah tartamtu saka game meja lan slot sing bakal ditampilake ing papan anyar saiki durung dikonfirmasi.

Nambah pengalaman

Restoran Foxwoods 13.000 kaki anyar bakal nggawa jeneng “koki selebriti sing apik.” Casino bakal mbukak jeneng koki mengko ing 2022. Iku uga bakal kalebu “mewah watesan dhuwur slot area.” Konstruksi bakal diwiwiti ing wulan Nopember, yen kabeh cocog karo rencana.

Foxwoods Resort Casino mengeti sawijining 30 arsjubileum ing Februari. Iki tau dikenal minangka casino paling gedhe ing donya nanging wis ngluwihi Venetian Macau.

Ngomentari project mbenake, Foxwoods Resort Casino pangareping eksekutif lan presiden Jason Guyot diterangno sing casino yakuwi kanggo narik kawigaten tamu karo expansion. Dheweke nambahake yen tim Foxwoods “terus redefine apa tegese pimpinan ing Hospitality, game lan hiburan, lan ora bisa ngenteni kanggo nggawe sesanti iki kasunyatan.”

Anyar lan apik

Iki minangka sing paling anyar ing seri proyek renovasi ing Foxwoods sing diumumake taun iki.

$ 300 yuta taman banyu njero ruangan

Ing Juli, casino kabuka aula bingo-totoan dhuwur anyar ing pa biaya $ 7 mayuta-yuta. Uga duwe rencana kanggo mbangun resor taman banyu njero ruangan $ 300 yuta ing cedhak. Sawetara rencana liyane ing karya kalebu mbukak sawetara restoran liyane, toko memorabilia olahraga, lan ruang tamu VIP anyar.

Dina iki, Foxwoods kira-kira 300.000 kothak meter saka papan game, ngemot 250 game table lan 3.000 mesin slot. Properti kasebut uga duwe buku olahraga ritel DraftKings wiwit Nopember 2021.

#Foxwoods #Resort #Casino #mbukak #85M #Project #Renovation

Leave a Reply

Your email address will not be published.