FuboTV Backpedals considering Plans kanggo Integrated Gambling

By | August 9, 2022

Logo FuboTV kanthi ticker saham ing latar mburi

Panyedhiya streaming FuboTV mundur saka rencana kanggo nawakake layanan gambling terpadu. [Image: Shutterstock.com]

angka janji

Panyedhiya streaming FuboTV ora kasengsem maneh ngupayakake layanan streaming gambling terpadu dhewe.

Kabar kasebut kedadeyan sanajan Fubo ngirim 41% wutah taun-taun, kanthi langganan 946,735 ing pungkasan kuartal kaping pindho. Pelanggan internasional ing Prancis lan Spanyol uga ngluwihi 347.000. Pendapatan Amérika Lor tambah 65% dadi $ 216,1 yuta lan revenue internasional dadi $ 5,8 yuta.

Nanging, CEO Fubo David Gandler lan ketua Edgar Bronfman Jr. cathetan sing nomer nyengsemaken perusahaan “ing meksa utamané amarga underperforming saka isi olahraga tartamtu sak bagean wutah biasane kurang taun.”

FuboTV nyetel dalan

Fubo wis ngidini pangguna nggawe prediksi ing-app babagan asil game. Layanan gambling diluncurake ing Iowa lan Arizona, lan perusahaan ngrancang ngembangake menyang negara liya sajrone musim bal-balan.

Kabeh pembuangan perlu kanggo mindai kode QR, kang banjur ngarahake menyang Fubo sportsbook. Penggemar ing negara njaba Arizona lan Iowa isih bisa saingan kanggo poin ing leaderboard non-monetized.

Surat kanggo para pemegang saham nyathet owah-owahan ing ekonomi lan kenaikan inflasi minangka sumber keprihatinan.

Nanging nalika pasar berkembang, Gandler lan Bronfman nggoleki cara kanggo “ndandani lan nyetel” [their] bisnis.” Surat kanggo para pemegang saham nyathet owah-owahan ing ekonomi lan kenaikan inflasi minangka sumber keprihatinan.

“We ndeleng kesempatan pinunjul kanggo terus ngurangi biaya internal uga drive dandan ing ekonomi unit related isi,”Wrote pasangan Fubo. “Kita terus-terusan kerja kanggo nambah penghasilan pariwara kanthi margin dhuwur. Kita yakin ing lingkungan ekonomi iki, pemotongan kabel mung bakal nambah lan Fubo bakal terus entuk manfaat saka tren sing nyepetake iki.

Utamane, rega dagang Fubo mundhak sawise angka penghasilan dirilis.

A kaputusan looming

Fubo ora nyerah kanggo ngembangaken pasar gambling minangka kabèh. Nanging, dheweke mung ndawakake proses kasebut nalika mikirake dalan liyane sing kudu ditindakake.

Gandler lan Bronfman ujar manawa sawise “ngevaluasi cara paling apik kanggo skala” [their] kapabilitas ing pasar saiki,” dheweke ora bakal “nguber kesempatan iki” [their] duwe.” Akibaté, layanan totoan interaktif saiki “ing review strategis.”

Bettors ora perlu kuwatir, amarga ing ngendi siji lawang ditutup, liyane katon wis dibukak. Fubo khusus nyathet yen dheweke ora bakal ngupayakake kesempatan kasebut dhewe, tegese dheweke golek mitra kanggo mbantu layanan kasebut.

Fubo wis nggarap Cleveland Cavaliers ing NBA, dadi layanan streaming pertama sing gabung karo tim sing berbasis ing Ohio.

Para luhur njlentrehake yen ing dina-dina bakal omong-omongan maneh

Ora ana jadwal langsung nalika Fubo bakal ngumumake rencana anyar. Nanging, sing luwih dhuwur nerangake manawa dheweke bakal ngobrol maneh ing sawijining dina.

“We are ing rembugan internal lan external kanggo nemtokake dalan paling maju kanggo bisnis Fubo game lan katon nerusake kanggo nuduhake informasi liyane,”Sa Gandler lan Bronfman.

FuboTV ngirim rugi net $ 116,3 mayuta-yuta, kalebu $ 10,7 yuta ing kebejatan saka goodwill related kanggo operasi game sawijining.

#FuboTV #Backpedals #Plans #kanggo #Integrated #Gambling

Leave a Reply

Your email address will not be published.