FuboTV mundur saka Pasar Gambling, Bisa Rauh Mbalik

By | August 7, 2022

Logo FuboTV kanthi ticker saham ing latar mburi

Penyedhiya streaming FuboTV mundur saka rencana kanggo nawakake layanan gambling terpadu. [Image: Shutterstock.com]

angka janji

Kabar kasebut kedadeyan sanajan Fubo ngirim 41% wutah taun-taun, kanthi langganan 946,735 ing pungkasan kuartal kaping pindho. Pelanggan internasional ing Prancis lan Spanyol uga ngluwihi 347.000. Pendapatan Amérika Lor tambah 65% dadi $ 216,1 yuta lan revenue internasional dadi $ 5,8 yuta.

Nanging, CEO Fubo David Gandler lan ketua Edgar Bronfman Jr. cathetan sing nomer nyengsemaken perusahaan “ing meksa utamané amarga underperforming saka isi olahraga tartamtu sak bagean wutah biasane kurang taun.”

FuboTV cepet nilar gambling

Fubo pisanan ngumumake rencana kanggo gabung ing pasar taruhan ing pertengahan Juni. Layanan gambling sawijining dibukak ing Iowa lan Arizona; iku plans kanggo nggedhekake kanggo negara liyane sak mangsa bal-balan.

Kabeh pembuangan perlu kanggo mindai kode QR, kang banjur ngarahake menyang Fubo sportsbook. Penggemar ing negara njaba Arizona lan Iowa isih bisa saingan kanggo poin ing leaderboard non-monetized.

Surat kanggo para pemegang saham nyathet owah-owahan ing ekonomi lan kenaikan inflasi minangka sumber keprihatinan.

Nanging nalika pasar berkembang, Gandler lan Bronfman nggoleki cara kanggo “ndandani lan adaptasi” [their] bisnis.” Surat kanggo para pemegang saham nyathet owah-owahan ing ekonomi lan kenaikan inflasi minangka sumber keprihatinan.

“We ndeleng kesempatan pinunjul kanggo terus ngurangi biaya internal uga drive dandan ing ekonomi unit related isi,”Wrote pasangan Fubo. “Kita terus-terusan kerja kanggo nambah penghasilan pariwara kanthi margin dhuwur. Kita yakin ing lingkungan ekonomi iki, pemotongan kabel mung bakal nambah lan Fubo bakal terus entuk manfaat saka tren sing nyepetake iki.

Utamane, rega dagang Fubo mundhak sawise angka penghasilan dirilis.

Shadowing bali

Fubo ora nyerah ing pasar gambling minangka kabèh. Nanging, padha mung ndawakake proses nalika njaga kapentingan gedhe.

Gandler lan Bronfman ujar manawa sawise “ngevaluasi cara paling apik kanggo skala” [their] kapabilitas ing pasar saiki,” dheweke ora bakal “nguber kesempatan iki” [their] duwe.” Akibaté, layanan totoan interaktif saiki “ing review strategis.”

Bettors ora perlu kuwatir, amarga ing ngendi siji lawang ditutup, liyane katon wis dibukak. Fubo khusus nyathet yen dheweke ora bakal ngupayakake kesempatan kasebut dhewe, nuduhake yen dheweke bisa kerja bareng karo operator, organisasi utawa lokasi liyane kanggo mlebu maneh ing pasar.

Fubo wis nggarap Cleveland Cavaliers ing NBA, dadi layanan streaming pertama sing gabung karo tim sing berbasis ing Ohio.

Para luhur njlentrehake yen ing dina-dina bakal omong-omongan maneh

Ora ana jadwal langsung nalika Fubo bakal melu ing donya gambling. Nanging, sing luwih dhuwur nerangake manawa dheweke bakal ngobrol maneh ing sawijining dina.

“We are ing rembugan internal lan external kanggo nemtokake dalan paling maju kanggo bisnis Fubo game lan katon nerusake kanggo nuduhake informasi liyane,”Sa Gandler lan Bronfman.

FuboTV ngirim rugi net $ 116,3 mayuta-yuta, kalebu $ 10,7 yuta ing kebejatan saka goodwill related kanggo operasi game sawijining.

#FuboTV #mundur #saka #Pasar #Gambling #Bisa #Rauh #Mbalik

Leave a Reply

Your email address will not be published.