Gambar Apa Kabeh ing poker profesional

By | August 9, 2022

Wong nganggo topeng nyekel kertu main

Irish poker pro Dara O’Kearney nerangake apa gambar penting nalika muter poker profesional. [Image: Shutterstock.com]

Irish kapenuhan final

Ing taun 1999, wong Irlandia Noel Furlong dadi wong non-Amerika pisanan sing menang ing Acara Utama World Series of Poker (WSOP). Tabel pungkasan apik tenan amarga uga nampilake loro wong Irlandia liyane. Salah sijine yaiku pemain Irlandia sing paling misuwur, Padraig Parkinson. Parky bisa uga ora menang ing perang ing dina iku, nanging dheweke menang perang, amarga omongane meja lan kehadiran sing lucu dadi superstar media cepet nalika wiwitan jaman poker TV.

Sajrone break nedha bengi ing Irish Open sawetara taun kepungkur, Aku takon kanca lan kolega VegasSlotsOnline News writer David Lappin carane entuk. Dheweke katon grundel, mula aku ora ngarep-arep laporan sing nyenengake. Dheweke nuding sedhih ing meja ing mburi kita lan ujar:

“Bocah tuwa, George, mung nggodha aku.”

A Mirit liwat Pundhak nuduhake yen dheweke ngomong babagan George McKeever. Mbalik ing 1999, George dadi anggota katelu saka triad Irlandia ing meja final WSOP kasebut. Iku uga George katelu WSOP Main Event awis, supaya ing sawetara cara, kang paling ngalami telu, malah yen dheweke mabur ing radar.

Dolanan wuta

George apik banget ing mabur ing radar. Salah siji saka pisanan aku ketemu dheweke ana ing acara sisih ing Galway pisanan Inggris lan Irlandia poker Tour (acara menang dening legenda Parky). Aku idly takon George carane tindak ing Acara Utama. Dheweke nerangake yen dheweke wis liwat gelembung singkat lan rusak sakcepete. Aku braced dhewe kanggo ora bisa diendhani “bocah enom nyuwil Aces sandi karo Six Two” crita beat ala. Nanging, George ngandhani carane persis dheweke ditransfer menyang meja TV. Kelet kanggo tumpukan cendhak ing meja kebak pemain online agresif karo tumpukan, bisa koyone sing prospek kaslametané George surem. Nanging nalika dheweke ngandhani aku kanthi kelip-kelip, sawise ngevaluasi meja, dheweke nggawe rencana:

“Dadi wong enom agresif iki mundhakaken wuta gedheku maneh, lan dhuwit enom agresif liyane mumbul maneh. Aku nelpon menyang sandiworo amba lan wong loro katon rada curiga. Gagal nerangake karo telung kertu kurang, Aku mriksa, totoan bocah pisanan, telpon bocah liya, lan aku push kabeh. ”

Nalika dheweke marang kula iki, Aku panginten carane akeh aku sengit duwe ngisor utawa tengah siji saka kursi. Kekarone lempitan katon jijik. Aku takon George apa tangane. AS? Top set?

“O, aku ora ngerti. Aku ora duwe alesan kanggo ndeleng kertuku, mula aku ora nate ndeleng.”

Nalika aku ngandhani Parky crita iki mengko, dheweke ngguyu lan dikonfirmasi:

“Iku George. Saben uwong nganggep dheweke minangka Eyang sing ramah ing meja nanging dheweke wis ngrampok kita kabeh suwene 30 taun.

Ukuran Bet ngandhani

Tangan cocking David ing Irish Open diwiwiti karo George 2.5xing saka posisi pungkasan. David cukup pinter kanggo ndeleng carane wong muter tinimbang mung bisa saka carane padha katon kaya padha kudu muter. Dheweke wis mirsani George nyampur mundhakaken gaji antarane 3,5x lan 2,5x. Saben-saben dheweke nuduhake 3,5x iku premium, AK utawa JJ plus. Kabeh 2,5x sing kudu staked iku kepemilikan saka jinis A4 lan J10.

Percoyo duwe taruhan ukuran tahu, David pounced mbukak, totoan telung lampu ing tombol. Lempitan bali menyang George, cepet nang papat. Sawise David lempitan ing protes, George nuduhake wong tangan sing ngirim ora duwe, AK.

Nalika njupuk kripik, dheweke nyawang David kanthi mripate lan takon:

“Aku kira sampeyan ngerti ukuran stake, ta, cah?”

pemain poker Live digunakake kanggo bisa saka generalizations adhedhasar katon. Wong tuwa mesthi duwe, nanging bocah sing hood ora nate. Wong wadon wis ora idea apa cahya kadhemen papat taruhan iku, nalika wong karo Beats tau tangan nalika crawled kadhemen. Umume, klise iki akurat, nanging akeh pemain sing paling apik entuk bathi saka stereotype. Apa wong tuwa kaya George sing bisa ngeksploitasi gambare ing kahanan apa wae kertu utawa wong enom sing lungguh ing kono kanthi sabar ngedol kacang, dheweke entuk dhuwit kanthi mikir babagan apa sing dikarepake para mungsuh, lan banjur tumindak ngelawan.

Perang leveling

Meja wiwitanku dhewe ing taun kasebut rada kacilakan, amarga aku ngerti umume wong liya minangka kewan online sing enom. Ana uga kewan lawas online, wong sing mung dikenal minangka Phil Peters amarga dheweke ora gelem ngandhani jeneng online sanajan dheweke ngerti jenengku. Phil katon kaya ing 80s, nanging main game sing paling 18 taun bakal wedi amarga alon banget. Dhuwit enom ing meja cetha nganggep dheweke (lan Mungkin aku) worth iku, nanging sawise padha dadi Samsaya Awon ing perang klik pisanan karo Phil, padha dipeksa reassess.

Phil duwe posisi langsung marang aku, mula aku mutusake kanggo mungkasi dheweke wiwit wiwitan nganti ana kahanan sing apik. Sawise Scandi enom kabuka kanggo minimal ing bedhil lan paling meja disebut, Aku menet tombol. Scandi mikir lan ngeklik. Sawise kabeh wong metu saka dalan, aku ngeklik maneh, isih ora yakin yen dheweke duwe tangan. Pungkasan, sawise mikir kanthi jero, dheweke melu, mbatalake komentar ing ngisor iki saka Phil:

“Mbalik ing jamanku, kita diarani … perang leveling.

#Gambar #Apa #Kabeh #ing #poker #profesional

Leave a Reply

Your email address will not be published.