getih, Gold lan Math-First slot

By | August 16, 2022

Peter Causley

VSO News wis ngomong karo Peter Causley, CEO Lightning Box Games, kanggo entuk wawasan babagan release Blood and Gold sing bakal teka.

Utamakan matematika

pangembang slot Australia Lightning Box Games wis teka adoh wiwit diluncurake ing 2004. Perusahaan wis dadi andalan industri iGaming, saiki menehi game kanggo pasar ing saindhenging donya, kalebu Eropah lan Amerika Utara.

abad tengah slot tema karo kaluwihan

Nuduhake sukses terus perusahaan, release anyar saka Lightning Box wis kasil dadi VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Getih lan Emas slot tema abad tengahan karo pinggiran, nampilaken loro kraton perang, Battle Rounds, simbol jantung lan limang reels.

VSO News ngandika karo ngedegaken Lightning Box lan pangareping eksekutif Peter Causley kanggo njaluk kaweruh menyang game mbesuk, bebarengan karo strategi math macem-macem perusahaan kanggo pangembangan game.

Lightning Box Games saiki wis nyediakake slot online kanggo industri kanggo liwat dasawarsa. Kepiye perusahaan tuwuh ing wektu kasebut?

Perusahaan kasebut urip ing taun 2004 nalika kita miwiti nyedhiyakake operator darat AS. Kita banjur nyemplungake driji sikil ing banyu online ing 2010. Kita kerja bareng karo NYX limang taun sabanjure kanggo mbantu kita nindakake. Wiwit iku, fokus kita tansah online lan kita wis berkembang miturut.

Mesthi, break gedhe kita teka nalika pasar AS lan Kanada wiwit mbukak kanggo game online. Kita pancene entuk manfaat saka desain konten AS ing DNA saka dina adhedhasar tanah, mula kita duwe masalah kanggo entuk game Eropa kanthi cepet disetujoni kanggo kasino online AS lan Kanada.

Wis panjaluk modern online slot pemain pindah wiwit 2010?

Ora lan Ya. Pemain isih pengin bab sing padha, amarga padha seneng dijupuk ing lelampahan emosi karo kasempatan menang. Nanging dheweke uga pengin cara anyar kanggo ngalami iki. Akibaté, kita bakal tansah njaga inti saka desain kita padha nanging bakal tansah nyoba soko anyar ing sisih. Iki wis tetep padha ing saben pengalaman game wiwit pisanan “mesin woh” dibukak dening Charles Fey luwih saka 100 taun ago. Padha mbokmenawa bakal padha ing liyane atus taun banget!

Lightning Box bangga sing diadegaké dening matématikawan. Kepiye entuk manfaat kanggo game sing sampeyan lakoni?

We duwe desain math-fokus. Ing kana kita miwiti, banjur ngumpulake atribut kunci liyane ing sekitar kasebut. Matematika, utawa mekanika game utama, biasane nemtokake ilustrasi, animasi, lan audio apa sing bakal dilebokake ing game kasebut.

matématika iku terus pemain muter

Studio liyane nindakake ngelawan, nanging kita pracaya iku math sing tansah pemain muter nalika anyar saka tema lan grafis wis lungse.

Saiki menyang getih lan emas. Apa ndadekake slot anyar iki beda saka produk Lightning Box sadurungé?

Getih lan Emas wis populer Cash on Reels re-spin fitur. Sing unik ing kene yaiku pemain milih sisih lan babak perang dumadi sajrone saben respin. Yen sisih milih menang perang, sampeyan menang kabeh hadiah ditampilake kanggo babak sing. Yen ilang babak, sampeyan uga bakal kelangan hadiah ing babak kasebut. Yen sampeyan uga ngumpulake ati ing saben menang muter , sampeyan diwenehi urip liyane. Babak rampung nalika sampeyan ora duwe urip.

Nalika pembaca bisa ngarep-arep nyoba game kasebut kanthi resmi?

Game kasebut bakal diluncurake menyang pasar Eropa tanggal 21 September.

kang liyane slot wis paling sukses kanggo tanggal?

Seri ChickenFox, telung game, lan francais “Lightning” papat game kita kabeh wis ngrusak kita. Ing jaman biyen, Silver Lion minangka hit gedhe sing pertama.

Apa sabanjure kanggo Lightning Box? Apa rilis mbesuk liyane sing bisa dituduhake karo kita?

Kita duwe game ing franchise Lightning & ChickenFox, uga waralaba lair maneh ing Desember, sing kita seneng banget. Kanggo rincian, sampeyan kudu ngenteni lan ndeleng!

#getih #Gold #lan #MathFirst #slot

Leave a Reply

Your email address will not be published.