Gubernur Massachusetts Tandha Bill Betting Olahraga menyang Hukum

By | August 11, 2022

Wong sing mlebu dokumen kasebut

Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu Bill legalizing totoan olahraga ing negara. [Image: Shutterstock.com]

Nggawe kemajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu tagihan olahraga totoan menyang hukum. Gubernur – panyengkuyung suwene legalisasi totoan – uga tumindak ing 16 tagihan liyane ana.

pranatan wis digawe

Sawise mlebu tagihan, Komisi Gaming Massachusetts kudu ngrampungake peraturan sektor lan miwiti proses lisensi. Regulator game negara wis digambar munggah konsep peraturan lan rapat bakal njupuk Panggonan ana kanggo ngrembug rollout saka totoan.

rincian sektor

Miturut hukum totoan, mung wong 21 taun lan luwih bisa manggonake taruhan ing olahraga profesional lan College. Iki ora kalebu taruhan ing tim College Massachusetts, kajaba padha njupuk bagéyan ing turnamen sing ngandhut paling telung colleges liyane.

Taruhan olahraga online lan toko bakal diluncurake ing Negara Persemakmuran, kanthi tawaran toko sing bisa dibukak ing kasino, pusat urip lan kamar slot.

Massachusetts minangka negara bagian AS sing paling padhet 15 lan dadi papan kanggo sawetara tim olahraga sing sukses, saengga bisa uga bisa gumunggung pasar taruhan sing signifikan.

Ngomentari ing tondo asto saka Bill totoan olahraga, Gubernur Baker matur legislatif kanggo karya ing masalah iki lan ngandika katon nerusake “kanggo ndhukung karya Komisi Gaming Massachusetts ing implementasine tanggung jawab saka hukum ing sawetara sasi sabanjuré.”

Suwe tekan

Wiwit larangan Federal AS ing totoan rampung ing Mei 2018, 30 negara liyane wis legalized totoan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts wis ngrembug babagan legalisasi nganti musim semi 2018. Nanging, ora nganti taun 2020 diskusi resmi wis dikembangake babagan hukum kasebut.

Tagihan taruhan sing ditandatangani Gubernur Baker dina Rebo nandhani masalah bisnis pungkasan sing bakal dikirim menyang dheweke sadurunge pungkasan sesi legislatif resmi 2022. Ing wayah esuk, anggota parlemen ing House lan Senat pungkasane entuk persetujuan babagan final tagihan kasebut. syarat.

bisa ngasilake watara $ 60 yuta ing revenue tax

Massachusetts legislatif ngira sing totoan olahraga legal bisa generate bab $ 60 yuta ing tax revenue saben taun. Dheweke uga ngarepake yen ragad lisensi bakal tekan $80 yuta, sing mbutuhake nganyari maneh saben limang taun.

Nanging, ana sawetara badhan sing matesi totoan ing tim College bakal ngurangi tingkat pangentukan potensial. Mungsuh argue sing Watesan iki bisa mimpin wong kanggo bookmakers pasar ireng.

#Gubernur #Massachusetts #Tandha #Bill #Betting #Olahraga #menyang #Hukum

Leave a Reply

Your email address will not be published.