Hiburan Star Ora Layak kanggo Terus Sydney Casino lisènsi

By | September 13, 2022

Lintang Sydney

Star Hiburan wis ketemu unfit kanggo nyekeli lisensi casino in Sydney. [Image: Shutterstock.com]

Masa depan sing ora mesthi

Dipuntedahaken diselidiki sudhut ing operasi sawijining, Star Entertainment Group dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing Sydney. New South Wales (NSW) Komisi Casino Independent (NICC) ana diterbitake laporan saka Adam Bell SC.

nimbang opsi kanggo tumindak disiplin kanggo nanggepi temuan lan rekomendasi Bell.”

Iku durung cetha apa regulator bakal njabut lisensi utawa apa perusahaan casino bisa njupuk tindakan mbenakake. NICC ujar manawa menehi kabar marang Star babagan sababe acara kasebut lan “nganggep pilihan kanggo tumindak disiplin kanggo nanggepi temuan lan rekomendasi Bell.”

Star Entertainment duwe 14 dina kanggo ngirim tanggapan babagan temuan penyelidikan kasebut. Sawise komisi nampa respon, bakal mutusake paukuman sing cocog. Nduwe kemampuan kanggo mbatalake lisensi casino Star, nundha, ngatur paukuman finansial, lan milih manajer properti kasebut.

Tuduhan penting

Penyelidikan umum NSW menyang Star Entertainment wiwit sawise publikasi ing media lokal saka panyokro bowo sing Star wis diijini laundering dhuwit wujud lan penipuan lan wis pranala menyang angkara diatur.

Luwih saka 30 saksi menehi kesaksian sajrone diselidiki, kanthi pamrentah NSW nyemak laporan pungkasan Bell ing awal September. Ditemokake manawa ana “kerusakan kepatuhan ekstensif” ing pirang-pirang area bisnis utama. Komisaris pangareping NICC Philip Crawford disebut laporan Bell “ngagetake.”

Star mbantu nyamarake dhuwit sing akeh

Tinimbang laporan kasebut nyalahake salah sawijining dalang utama, dheweke nemokake manawa ana masalah sing wis bosok ing bisnis kasebut. Salah revelations amba ana sing Star mbantu nyamarake jumlah gedhe saka dhuwit minangka Fees hotel, tinimbang nggolongake minangka dhuwit gambling .

Masalah uga kedadeyan ing papan liya

Minangka asil saka investigasi sakteruse, akeh eksekutif perusahaan dhuwur-pangkat mundur, kalebu mantan CEO lan ketua. Star pangarep-arep sing dening nggawe owah-owahan Manajemen senior pinunjul, iku bakal dianggep cocok kanggo terus kasino operasi ing Sydney.

operator Casino padha dipeksa kanggo njaluk mandeg dagang saka Bursa Saham Australia (ASX) listing ana sawise gosip wiwit lumahing bab kang dianggep ora pantes kanggo nyekeli lisensi Sydney.

The Star saiki dadi subyek saka diselidiki padha ing Queensland, kang fokus ing telung properti ing provinsi lan mathuk perusahaan kanggo nyekeli lisensi.

Star uga ora mung perusahaan casino Australia sing wis nandang gerah menyang banyu panas bubar. Crown Resorts dianggep ora cocog kanggo nyekel lisensi casino sawise investigasi ing Australia Kulon, Victoria lan NSW. Iku digawe owah-owahan gedhe kanggo Manajemen lan struktur bisnis sakabèhé lan minangka asil, wis bisa nerusake operasi saben casino ing kahanan tartamtu.

#Hiburan #Star #Ora #Layak #kanggo #Terus #Sydney #Casino #lisènsi

Leave a Reply

Your email address will not be published.