Hustler Casino reneges $ 250.000 Tournament njamin

By | August 4, 2022

Taman Bomarzo

Prediksi overlay, Hustler Casino dibatalake $ 250.000 dijamin turnamen hadiah blumbang sawise patang flights dhisikan lan wis dijupuk akeh panas kanggo. [Image: Alessio Domato via Wikimedia Commons]

Apa sing wis ditindakake ora bisa dibatalake

Larry Flynt misuwur sapisan ngandika: “Mratelakake panemume kaya assholes – saben wong duwe.” Iki duweku: Aja janji sing ora pengin ditepati. Aja menehi jaminan sing sampeyan ora pengin ngurmati.

Masalahe ora cukup apik.

Kredit kanggo Nick Vertucci lan Ryan Feldman, sing temtu ngginakaken 24 jam ing mode firefighting, nerangake general manager Shaun Yaple lan liyane saka Hustler Casino Manajemen ndhuwur bab kesalahan ageng padha mung digawe, payoff invaluable. diwenehi pemain. Masalahe ora cukup apik. Apa sing wis ditindakake ora bisa dibatalake.

Ing 2 Agustus, sawise patang penerbangan dhisikan wis diputer, Yaple nggawe keputusan kanggo mbatalake penerbangan awal sing isih ana ing Larry Flynt Grand Slam of Poker Memorial Series Main Event lan mbatalake jaminan $ 250.000. Panjenenganipun announced warta ing Twitter, kirim ketemu karo kritik atos saka meh saben sudhut masyarakat poker.

Orcus: dewa sumpah Romawi

Ing mitologi Romawi, Orcus minangka dewa sumpah, tugas, paukuman, eksekusi, lan jagad mati. Dheweke biasane disembah ing wilayah deso Kakaisaran Romawi, digambarake minangka raksasa janggut sing nyengsemake. Tugase kanggo nyiksa para penjahat, utamane wong sing ingkar janji.

Ora ana pangecualian kanggo para bangsawan, bangsawan utawa imam, Orcus bakal nyekel wong-wong sing nglanggar janji lan nggawa menyang jagading wong mati. Paukuman mawarni-warni, wiwit siksa ingkang nggegirisi saderengipun pejah, ngantos dipun pejahi, ngantos dipenjara, ngantos wekdal ingkang njalari janji sampun cekap kangge nebus dosanipun.

Wong-wong Romawi percaya nèk omongané manungsa kuwi ikatané. Mulane Orcus asring digambarake kanthi cangkeme mbukak, minangka referensi kanggo sumpah lan janji. Kanthi tutuk agape, pemain poker nimbang janji Hustler kang rusak.

Aku bodho banget

Ing donya poker , kita ngutangi dhuwit saben liyane, Gamble karo saben liyane, tuku tumindak saben liyane lan perdagangan bagean saben liyane, persetujuan asring disambungake kanggo ora luwih saka pesen teks utawa jempol emoji. Kaya wong Romawi, tembung kita minangka ikatan kita.

kita gumantung ing pengadilan pendapat umum

Yen ora ana kerangka hukum kanggo ngetrapake transaksi kasebut, kita ngandelake pengadilan pendapat umum, minangka pencegahan lan minangka cara kanggo ngukum wong sing wani ngapusi kita. Kayane kita kabeh wis krungu George W. Bush ngendika: “Aku bodho, isin sampeyan. Ngapusi aku – sampeyan ora bisa diapusi maneh” lan mikir: “Hmmm, ya iku kode moral kita.”

Ing ngisor iki dateng, lan sing ngluwihi kanggo operator poker. pemain poker resiko dhuwit kanggo menang dhuwit wong liya lan poker turnamen organizers njupuk risiko overlaying dening kurban pools hadiah dijamin kanggo narik kawigaten wong akeh. Taruhan iku taruhan. Janji iku janji. Jaminan minangka jaminan. Kita kabeh sijine sawetara kulit ing game.

pemain poker nanggepi

Jacqueline Burkhart kanthi tegas, ngelingake komunitas poker supaya ora nampa duplikat kasebut:

Alex Jacob sarujuk, nuduhake ora ana gunane jaminan sing ora aman:

Barry Carter nyaranake manawa masalah kasebut bisa dadi semantik:

Doug Polk uga nimbang, nuduhake lapisan substansial sing dihormati klub kertu The Lodge awal taun iki:

Hustler janjinipun mbalekaken lan tambahan $ 50.000 turnamen

Dhuwit (utawa kekurangan dhuwit) pungkasane mandheg karo Shaun Yaple, sing nampa kritik sing cetha. Liwat Twitter, dheweke njaluk ngapura, nanging banjur ngrusak panyuwunan kasebut kanthi nyalahake “klub sing luwih gedhe” sing ngetrapake jadwal Hustler, ujar manawa ngurmati jaminan kasebut padha karo mlumpat “saka tebing.”

Adoh saka mea culpa sing kahanan nuntut lan ing upaya kanggo nyegah Gagal public relations saka karusakan irreparable account, Hustler Casino Live produser Vertucci lan Feldman jumangkah minangka consiglieri. Woh saka pitutur kasebut yaiku video 3 Agustus saka trio kasebut, menehi remunerasi, kanggo para pemain sing main ing turnamen lan masyarakat kanthi sakabehe.

Yaple janji $ 350 tuku-in bali kanggo saben wong sing muter. Gunggunge, mung papat saka rolas penerbangan wiwitan sing digawe, narik total 123 entri. Pemain sing isih ana uga bakal bali kanggo saingan kanggo blumbang hadiah sing digawe sacara organik. Kajaba iku, Yaple ngandika yen Hustler bakal partner karo Hustler Casino Live ing turnamen mbesuk kanggo tambahan $ 50.000 kanggo hadiah blumbang.

Apa kaadilan wis ditindakake?

Kita ora duwe dewa sumpah ing donya poker, supaya kita kudu dadi Orcus dhewe, nggunakake swara bebarengan kanggo metaphorically nyeret wong-wong sing break janji kanggo jagading wong mati kanggo jumlah tengen flagellation.

kanggo sawetara ombone, iki menang kanggo masyarakat poker

Ing kasus iki, apa kaadilan wis ditindakake? Apa jumlah kompensasi sing cocog wis dibayar? Aku ora mikir. Kanggo sawetara ombone, iki menang kanggo masyarakat poker, kang mbuktekaken sing padha bisa asor operator casino menyang tumindak tentrem.

Masalah iku ora cukup lan dalan bali menyang panggonan kapercayan kudu dawa kanggo Hustler Casino , Yaple, lan partners.


#Hustler #Casino #reneges #Tournament #njamin

Leave a Reply

Your email address will not be published.