ijol-ijolan totoan UK didenda UKGC £ 630.000

By | August 11, 2022

Pethel lan pound

Sakcepete sawise nerbitake denda gedhe kanggo LeoVegas, UKGC wis kenek totoan exchange Smarkets karo enem-tokoh nggoleki kanggo anti-dhuwit laundering lan Gagal tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Multiple failures

Ing Inggris, ijol-ijolan totoan Smarkets (Malta) Limited saiki kudu mbayar denda £630,000 ($745,594) kanggo sawetara tanggung jawab sosial lan kegagalan anti pencucian dhuwit.

Komisi Gambling Inggris ngumumake tumindak punitive paling anyar ing Kamis liwat release warta sing dituduhake ing Twitter:

ijol-ijolan totoan basis London kudu mundhakaken enem-tokoh jumlah kanggo ngidini pelanggan Gamble tanpa mbukak sumber dana (SOF) mriksa nyukupi, lan gagal kanggo ngenali lan melu karo pelanggan sing ana ing resiko mundhut.

pesenan kanggo diajukake kanggo audit pihak katelu

UKGC ngetokake Smarkets kanthi bebaya resmi bebarengan karo pesenan kanggo ngirim menyang audit pihak katelu. Badan regulasi ujar manawa pamindhahan kasebut bakal njamin Smarkets “nerapake kanthi efektif kabijakan, prosedur lan kontrol anti pencucian dhuwit lan tanggung jawab sosial.”

Lack saka mriksa

UKGC secara harfiah murub kabeh silinder ing sasi iki, sawise ngalahake LeoVegas kanthi denda £ 1,32 yuta ($ 1,6 yuta). Penyelidikan saka operator gambling online katutup padha top-line gagal sing Smarkets bubar ditampa.

Miturut rilis warta UKGC, siji pelanggan Smarkets sing ora tau duwe cek SOF “tepat” nyetor £395,000 ($467,283) sajrone patang wulan. UKGC uga nyebutake kegagalan liyane ing ngendi pelanggan nransfer “tingkat dana sing signifikan ing antarane akun” kanthi nindakake tanpa pengawasan utawa pengawasan SOF.

kita bakal tumindak marang operator judi”

Wakil CEO UKGC Sarah Gardner ngandika: “Kasus iki dikenali liwat mriksa selaras lan sepisan maneh highlights carane kita bakal njupuk tindakan marang operator gambling sing supaya pelanggan mudhun.”

Kapapar beboyo saka gambling

Gardner ditambahaké sing diselidiki UKGC ing Smarkets dicethakaké sawetara gagal sing kapapar pelanggan kanggo resiko gambling beboyo. Wakil CEO nerangake manawa pelanggaran kasebut minangka kombinasi “sistem lan proses sing ora apik” bebarengan karo kegagalan Smarket kanggo ngetrapake kontrol lan kabijakan.

UKGC uga nyatakake, Nanging, yen Smarkets kerja sama karo penyelidikan lan “njupuk langkah korektif kanggo ngatasi kegagalan sing diidentifikasi.” Dheweke nambahake manawa review pelanggan sing diidentifikasi sajrone penilaian Kepatuhan “ora nemu bukti mbuwang pidana karo Penerima Lisensi.”

Miturut situs web Smarkets, ijol-ijolan taruhan ngidini para pelanggan “mundur lan nyelehake kanthi kemungkinan taruhan paling apik lan komisi paling murah ing kabeh olahraga lan politik utama.”

#ijolijolan #totoan #didenda #UKGC

Leave a Reply

Your email address will not be published.