Iklan Saingan Merek Suku California “Isin, Ngisinake”

By | August 2, 2022

Pengusaha nganggo sarung tangan tinju

sarung tangan anak padha dibusak ing sambungan karo California totoan olahraga sawise koalisi suku Californian ngutuk iklan dening saingan komersial sing. [Image: Shutterstock.com]

Serangan dadi pribadi

Pertempuran kelas berat kanggo mahkota taruhan online California mlebu ing babak penultimate kanthi suku lan buku olahraga komersial sing bakal maju ing slugfest media sing saya pribadi.

langsung nyerang pimpinan Suku California.

Ing dina Selasa, suku kasebut bali ing iklan TV sing ditayangake dening koalisi komersial sing diarani Ya ing 27. Ing siaran pers, klompok suku kasebut nggambarake iklan kasebut minangka “nipu, nistha,” nambahake manawa “langsung nyerang pimpinan suku California. .”

Koalisi buku olahraga, sing didhukung dening BetMGM, DraftKings, lan FanDuel, mbukak iklan kontroversial ing awal minggu. Sajrone komersial, narator claims bab casinos suku, kalebu: “Suku sugih karo casino amba ndadekake milyar nalika suku cilik berjuang ing mlarat.”

Iklan kasebut langsung nuduhake rong tokoh suku sing misuwur. Iku fitur stills Santa Ynez Band saka Chumash Indians ketua Kenneth Kahn ing latar mburi Chumash Casino Resort. Kajaba iku, iklan nuduhake wakil ketua ing Barona Band of Mission India Beth Glasco superimposed ing gambar saka Barona Resort lan Casino .

Tanggapan manunggal

Komersial Ya ing 27 wis nyebabake reaksi gabungan saka suku California. Ing siaran pers Selasa saka koalisi suku sing diarani No on 27, ketua Alliance of Sovereign Nations of India’s Tribal Nations (TASIN) Lynn Valbuena, ujar: “Perusahaan luar negeri ing mburi iklan iki kudu

enggal-enggal ditarik metu saka udhara lan njaluk ngapura marang para pemimpin suku.”

Valbuena ditambahaké sing “MediaWiki-mimpin” perusahaan wis “mbengkongaken kanggo kurang anyar dening minimalake kemajuan sing negara suku California wis digawe liwat game pemerintah suku.”

Chemehuevi Indian Suku ketua Glenn Lodge, ngandika: “Iku isin serangan suku sing wis buktiaken trek rekaman nuduhake atusan yuta karo suku diwatesi lan non-game kaya aku.”

Iki dudu sing sepisanan rong klompok sing nentang kasebut ngupayakake pariwara. Ing tanggal 23 Juli, kamp No ngrilis iklan serangan sing nuduh koalisi perusahaan dadi goroh amarga nglakokake iklan sing nampilake Native Americans ngakoni yen Proposisi 27 entuk manfaat kanggo suku.

Kabeh kanggo muter

Yen menang 8. Nopember voting, kang nduweni kanggo Mei dening nampa luwih saka 1,6 yuta tetandan, bakal Sportsbook-didhukung komersial Proposition 27 ngidini totoan online saindhenging California karo platform disambung kanggo casinos suku.

Proposisi 26 bakal ngidini totoan olahraga toko ing kasino suku

Proposisi 26 minangka inisiatif taruhan olahraga liyane sing bakal dipilih ing November. Didhukung dening operator suku paling, Proposition 26 bakal ngidini totoan olahraga toko ing kasino suku-dilisensi negara lan trek racing jaran.

Pamilihan mung telung sasi, lan kabeh bakal dimainake ing yurisdiksi AS sing paling padhet. Kanthi akeh kekurangan lan kaluwihan kanggo kabeh antagonis, VegasSlotsOnline News sadurunge dijuluki perjuangan politik buta kanggo kontrol pasar totoan online lucrative California kang “anyar Golden Swish.”

#Iklan #Saingan #Merek #Suku #California #Isin #Ngisinake

Leave a Reply

Your email address will not be published.