Ikon Fashion Swedia Sues Sederek kanggo Jones ‘ Gambling

By | July 31, 2022

Gavel lan gendéra Swedia

Per Holknekt, pangadeg merek fashion Swedia Odd Molly, wis ngajokake tuntutan hukum 25-kaca marang Kindred Group ngupaya SEK10 mayuta-yuta ($ 978,355) ing karusakan kanggo dinuga dipakani kecanduan gambling. [Image: Shutterstock.com]

Nggolek ganti rugi

Pengusaha Swedia lan perancang busana Per Holknekt nggugat operator gambling online global Kindred Group lan anak perusahaan Swedia, Spooniker Ltd, kanthi ganti rugi SEK10m ($ 978,355). Dheweke ngaku yen operator mangan masalah gambling.

mundhut gambling tekan SEK26 yuta ($2,5 mayuta-yuta)

Minangka saben dina Swedia Ekspres kacarita minggu iki, Holknekt, paling dikenal kanggo co-founding Swedish perusahaan sandhangan Odd Molly, ngajokake tuntutan hukum 25-kaca karo Pengadilan Distrik Stockholm ana. Panjenenganipun dipuntudhuh Kindred sub-merek Unibet “nyurung kecanduan gambling” kang pungkasanipun “giliran metu saka kontrol.”

sumber News nyatakake yen Holknekt gambling losses kanggo SEK26 mayuta-yuta ($ 2,5 mayuta-yuta) liwat 15-taun.

Perang karo kecanduan

Holknekt ngandika industri dagen sing wis Unibet ing ngarsane ing Agustus 2020. Dheweke marang koran financial: “Aku iki digodha menyang posisi sing gumantung banget ing gambling perusahaan. Iku metu saka tangan. Teknik licik dheweke wis ngrampungake dhuwitku sing pungkasan.

Miturut dokumen pengadilan sing diajukake dening Holknekt ana, Kindred “sengaja nglirwakake” kecanduan gambling lan “liwat insentif ngengkel exacerbated kahanan financial.”

Ing jaman kepungkur, Holknekt uga wis takon umum “bank-bank gedhe sing nandur modal ing perusahaan game iki.” Perancang busana, sing ora ndhelikake awake dhewe saka perang nglawan kecanduan gambling, wis dadi kampanye utama kanggo reformasi gambling Swedia.

Holknekt uga berjuang karo alkoholisme. Polisi nangkep dheweke ing 2016 lan didenda desainer SEK30.000 ($ 2,932) amarga nyopir mabuk lan nyepetake ing prau motor.

Masalah Swedia

Ekspres Laporan wakil hukum Kindred ujar manawa tuntutan hukum 25 kaca durung diwaca. Saben dina Swedia ditambahaké sing wis nampa SMS saka kepala komunikasi Kindred, Alexander Westrell, nyatakake yen raksasa gambling online saiki ora komentar ing tuntutan hukum.

ora liyo kanggo paukuman financial

Perusahaan iki mesthi ora liyo kanggo paukuman financial ing negara asal Swedia, sanajan iki biasane teka saka badan peraturan nasional, Swedish Gambling Authority (SGA).

Ing taun 2020, SGA ngalahake Kindred kanthi denda SEK100 yuta ($12 yuta) amarga nglanggar bonus Spooniker anak perusahaan. Untunge kanggo Kindred, ing Juli 2021, Pengadilan Administratif Swedia nyuda denda asli nganti 50%.

#Ikon #Fashion #Swedia #Sues #Sederek #kanggo #Jones #Gambling

Leave a Reply

Your email address will not be published.