Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

By | September 20, 2022

Inter Milan akeh

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com]

Inter Milan gabung karo LeoVegas

Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas.

“Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman kasebut. “Basis penggemar Nerazzurri terus berkembang lan LeoVegas.News bakal bisa dadi merek hiburan sing unggul ing bal-balan, amarga kasedhiyan konten digital kanthi materi lan trivia sing gegandhengan karo klub eksklusif.”

LeoVegas bakal dadi panyedhiya infotainment Iinter sajrone telung taun sabanjure

Miturut syarat perjanjian kasebut, LeoVegas bakal dadi panyedhiya infotainment Inter sajrone telung taun sabanjure, menehi kesempatan kerja bareng karo salah sawijining waralaba bal-balan paling misuwur ing donya.

Komentar saka atasan

Salah sawijining titik adol paling gedhe sajrone negosiasi yaiku kemampuan LeoVegas kanggo melu penggemar Inter. Klub Italia nganggep manawa kesempatan ekstra kanggo melu bakal mbantu ngembangake basis penggemar.

“We are very pleased to welcome LeoVegas.News to the Nerazzurri partner family,” ujare Inter Milan chief revenue officer Luca Danovaro. “Nawakake konten eksklusif lan berkualitas kanggo basis penggemar internasional minangka salah sawijining landasan strategi pertumbuhan supaya bisa dadi perusahaan hiburan global lan kita seneng nemokake minat lan kepinginan sing padha kanggo tuwuh ing wilayah iki uga ing LeoVegas. ”

Kemitraan anyar iki bakal ngidini para penggemar dadi luwih akeh ing jagad Inter.

Dheweke uga tikel kaping pindho babagan gagasan utama yaiku “Kemitraan anyar iki bakal ngidini para penggemar dadi luwih akeh bagean saka jagad Inter.”

LeoVegas bakal bisa ngiklanake merek kasebut ing Stadion Inter San Siro, arena 80.000 kursi sing wis dadi salah sawijining papan olahraga sing paling dikenal. Tandha LeoVegas bakal katon ing sideboards lan layar jumbo, lan merek kasebut bakal ditemokake ing Pusat Latihan Suning tim ing Appiano Gentile.

“We are banget bangga wis dadi Infotainment Partners saka FC Internazionale Milano, salah siji saka klub paling misuwur lan tresna ing tingkat internasional,” ngandika LeoVegas.News CMO Niklas Lindahl. “Kemitraan kita adhedhasar pendekatan budaya sing dienggo bareng kanggo hiburan digital sing narik kawigaten lan nyenengake para penggemar Nerazzurri lan para penggemar bal-balan ing umum, sing bisa nyritakake anekdot, crita lan rasa penasaran sing menarik kanggo pangguna.”

Sifat persetujuan

LeoVegas sing berbasis ing Swedia ora mung fokus kanggo nambah visibilitas ing Italia. Nanging, dheweke pengin nyorot hobi sejarah klub sing ndadekake dheweke ing posisi saiki.

“Liwat Inter Legends, kita bakal bisa nglacak sejarah Nerazzurri sing apik lan nyritakake poin-poin penting sing ndadekake salah sawijining tim paling penting ing skala global,” ujare Lindahl. “Tujuan kita yaiku nyebar lan nyorot nilai-nilai lan warisan olahraga sing ngiket LeoVegas.”

kesepakatan karo Inter Milan teka siji minggu sawise menehi hasil karo Manchester City

LeoVegas sibuk ing jagad bal-balan saiki. Kesepakatan karo Inter Milan teka seminggu sawise setuju kesepakatan karo Manchester City sing ndadekake dheweke dadi mitra taruhan resmi klub kasebut ing Manchester City lan Eropa.

Inter wis berjuang ing wiwitan musim sanajan duwe portofolio tingkat paling dhuwur. Liwat pitung pertandhingan, klub kasebut ana ing mburi Udinese, Lazio lan Atalanta ing posisi kapitu.

Inter nyiapake pertandhingan kapisan karo LeoVegas minangka sponsor, pertandhingan nglawan FC Roma tanggal 1 Oktober.

#Inter #Milan #Setuju #karo #Gambling #Operator #LeoVegas

Leave a Reply

Your email address will not be published.