Jake Paul mundhakaken $ 50M kanggo New Sports Betting Startup Betting

By | August 9, 2022

Jake Paul

Jake Paul wis nampa $ 50 yuta ing pendanaan kanggo Betr, perusahaan totoan olahraga kang co-didegaké. [Image: Shutterstock.com]

Ngembangake pembangunan

Sensasi Internet lan petinju Jake Paul terjun ing jagad judi kanthi woro-woro paling anyar: nggawe platform taruhan mikro.

Paul, 25 taun, ngumumake Senin yen dheweke lan pakar industri Joey Levy wis kerja sama kanggo mbentuk Betr. Berkantor pusat ing Miami, ngaku minangka toko totoan olahraga langsung-kanggo-konsumen sing fokus ing pasar.

Paul lan Levy wis nampa $ 50 yuta ing pendanaan karo Travis Scott, Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant lan DeSean Jackson judhul dhaftar investor selebriti.

Fokus ing taruhan mikro

Bagéyan saka perusahaan Betr bakal fokus ing nggawe talk show anyar, “BS w / Jake Paul,” tuan rumah dening co-pendiri piyambak. Dheweke bakal gabung karo kanca-kanca selebriti ing industri.

“Aku ora kaya totoan olahraga nganti aku iki ngenalaken menyang mikro-totoan,”Sa Paul, sing kadhaptar presiden Betr. “Micro-taruhan minangka TikTok-ification saka taruhan olahraga lan aku bungah kanggo nggawa menyang massa liwat Betr.”

totoan mikro nawakake pengalaman luwih intim saka totoan tradisional

fokus perusahaan bakal ing acara cilik ing muter, kayata apa uncalan sabanjuré bakal hit utawa yen muter sabanjuré pass. Micro-totoan nawakake pengalaman luwih intim saka totoan tradisional, kang umumé pusaté ing asil sakabèhé.

Pengalaman Levy bakal entuk bathi babagan iki. Dheweke mbantu nemokake Simplebet, sing dadi pionir teknologi sing digunakake ing microbets.

Betr bakal nggunakake teknologi Simplebet ing app kanggo diluncurake “ing minggu sing bakal teka.” Pangguna bakal bisa ngundhuh app free ing kabeh 50 negara, nanging uga bisa nyana mbukak layanan totoan dhuwit nyata mengko taun.

Betr wis entuk akses menyang pirang-pirang negara liwat “kemitraan basis ekuitas strategis sing bakal diumumake perusahaan ing mangsa ngarep.”

Jake Paul, presiden anyar Betr

pengalaman Paul ing donya gambling luwih saka cukup kanggo tim Betr. Startup wis mlebu Alex Ursa, sadurunge FanDuel, lan Mike Denevi, sadurunge Bleacher Report.

Telung puluh siji investor, kalebu selebriti sing wis dijenengi, uga menehi $ 50 yuta kanggo mbantu ngluncurake perusahaan kasebut. Kombinasi dhuwit lan jeneng pangenalan bakal kritis kanggo Betr sukses short lan long term.

Betr nampa $ 30 yuta ing pendanaan Series A dipimpin déning grup investasi Florida Funders sadurungé taun.

Jake Paul misuwur wiwit cilik. Akun Vine sing populer banget lan wiwit mandheg mbantu dheweke ing wiwitan, lan dheweke bakal katon ing Disney Channel.

Penghibur Amerika uga duwe luwih saka 70 yuta pengikut ing akun media sosial, kalebu 20.4 yuta pelanggan YouTube. Nanging, dheweke wis disalahake amarga tumindak sing ngganggu lan kontroversial, kalebu serangan FBI ing omahe lan partisipasi ing penjarahan mall Arizona 2020.
Umume rame sing ditindakake Paulus ing jaman saiki asale saka jagad olahraga tempur. Dheweke melu taruhan $ 1 yuta karo promotor Eddie Hearn, ngundang boss UFC Dana White kanggo perawatan para pejuang, lan bakal nglawan Hasim Rahman Jr. ing 6 Agustus sadurunge masalah serius mimpin kanggo pembatalan sawijining.

#Jake #Paul #mundhakaken #50M #kanggo #Sports #Betting #Startup #Betting

Leave a Reply

Your email address will not be published.