Kalamba Games CCO ngrembug Rumble Ratz Megaways

By | August 8, 2022

Andrew Crosby

Ahead saka release saka Rumble Ratz Megaways, VSO News wis ngandika karo Kalamba Games CCO Andrew Crosby kanggo njaluk kaweruh ing release mbesuk slot kang.

Inovasi minangka kunci

Liwat basis ing Malta lan Polandia, Kalamba Games wis menehi online inovatif slot kanggo industri gambling wiwit 2016. Supplier saiki wis liwat 70 judhul kanggo jenenge, karo tema kiro-kiro saka dhataran Afrika kanggo kapal pirate saka Karibia. .

Rilis mbesuk Kalamba, Rumble Ratz Megaways, bubar dirilis VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Slot Megaways enem rol disetel ing donya mouse ing nggoleki emas – lan kucing ala.

Sadurunge pertandhingan resmi diluncurake dina Rebo, VSO News lungguh karo pangareping komersial Kalamba Andrew Crosby kanggo kaweruh menyang inovasi slot lan release anyar dhewe.

Kaping pisanan, sampeyan bisa nyritakake babagan Kalamba Games lan peran sampeyan ing perusahaan kasebut?

Kalamba wis ana wiwit taun 2016, dadi udakara limang taun. Loro co-pendiri kita duwe akeh pengalaman ing donya game.

Kaping pisanan, game Kalamba disebarake liwat program Relax Gaming Silver Bullet, nanging saiki kita uga duwe Remote Gaming Server, BullsEye, sing nggawe perjanjian operator platform-kanggo-platform lan langsung. Iki tegese kabeh macem-macem game kasedhiya, kanthi total 70+ judhul.

Aku nggunakake pengalaman sadurunge kanggo nyoba kanggo nambah produk dhewe

Aku dhewe melu Kalamba ing Maret taun iki sawise limang taun karo Relax lan sadurunge iku, aku dadi kepala kasino karo Pak Green. Banjur, sadurunge, aku kerja pitung taun karo NetEnt. Kanthi Kalamba aku ngatur Pemasaran, Manajemen Akun lan Departemen Komersial. Aku uga duwe tangan kanggo ngembangake produk pungkasan, mula aku nggunakake pengalaman sadurunge kanggo nyoba nambah produk dhewe.

Adhedhasar kabeh pengalaman sing, apa pemain slot modern looking for ing game?

Tembung inovasi tansah digunakake nanging yen sampeyan bisa inovasi ing mekanika game ana lan judhul populer banjur iku soko kanggo njaluk pemain bungah bab. dandan pancet ing bab iki soko aku goleki minangka pemain slot dhewe. Nalika aku bener mbukak website lan muter ing release paling anyar, bab pisanan aku mriksa mekanika lan ndeleng yen aku bisa hubungane karo game sadurungé aku wis disenengi ing sasi.

Saiki menyang Rumble Ratz Megaways, rilis sing bakal teka. Apa sampeyan bisa ngandhani para pamaca babagan game iki?

Kita mlebu perjanjian lisensi karo Big Time Gaming, sing ngidini kita nambah Megaways kanggo judhul kasebut. Iki dudu game Megaways standar sampeyan. Iki diputer beda banget karo rilis liyane ing kana.

clurut bener sesambungan karo reel-set

Biasane, nalika sampeyan muter game Megaways, sampeyan duwe nomer beda Megaways rintangan. Kanthi Rumble Ratz, clurut bener sesambungan karo reel-set. Yen sampeyan nampa cheeseboard ing salah siji saka clurut, bisa nambah cara kanggo menang ing muter sabanjuré lan muter bebarengan sawise sing nganti kucing katon ing ndhuwur lan bali reels kanggo negara asli.

Iki game ing Megaways lan mesthi ora standar. Aku mikir sing menarik babagan iki. Kajaba iku, sampeyan duwe tuku bonus utawa fitur ‘HyperBonus’ ngendi sampeyan bisa tuku bonus, lan ana telung macem-macem jinis karo macem-macem multipliers.

Kajaba iku, aku mikir mung tema abad pertengahan sing aneh banget lan aku seneng yen ana kucing sing tansah nongkrong ing mburi game sing nunggu katon. Dadi seneng banget.

Kepiye ide kasebut muncul ing wiwitan?

Aku ora melu karo ide asli amarga diwiwiti sadurunge aku gabung karo perusahaan. Nanging, sampeyan biasane njaluk ide menyang mekanik lan banjur tim matematika melu kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nerusake gagasan kasebut utawa ora. Bisa uga molah malih utawa bisa uga ana konsep sing bisa disalahake.

Gayane bakal cocog karo model matematika kasebut

Yen sampeyan entuk obah gedhe lan kabeh wong seneng, mula sampeyan pindhah menyang gaya dolanan seni. Gaya bakal pas karo model matematika ing tengah.

Apa liyane sing ditawakake Kalamba Games?

Kita wis bener nggawe fitur game macem kaya tau sadurunge – disebut Hit ‘N’ Roll. Ing game bonus dhewe, sampeyan tuku fitur lan banjur njaluk setir Spinning. Ing wheel , sampeyan bisa njaluk nganti 50.000x saham Panjenengan, supaya yen sampeyan pancene nambah jumlah taruhan bisa muter lan sampeyan bisa ndeleng 1.000.000+ Nilai liwat.

Iki nggawe kasenengan nyata ing game, mula kita miwiti nambah fitur kanggo judhul sing bakal teka. Salah sawijining game kasebut yaiku Joker Lanterns, adhedhasar judhul Joker Supreme lan Joker Max sing populer. Banjur kita bakal duwe Joker Max Hit ‘N’ Roll lan Goblins lan Gemstones Hit ‘N’ Roll uga.

Uga, game Megaways pisanan kita yaiku Machina lan kita bakal nggawe Machina Reloaded Megaways, sing bakal diowahi saka asline. Bakal metu tanggal 22 September. Uga, aku durung bisa ngeculake rincian kasebut, nanging nonton metu kanggo rilis game premium ing November 30th. Iki bakal dadi game Megaways sing menarik banget.

#Kalamba #Games #CCO #ngrembug #Rumble #Ratz #Megaways

Leave a Reply

Your email address will not be published.