Kansans ora bakal entuk taruhan olahraga ing wektu kanggo musim NFL

By | August 16, 2022

Pemain NFL nyiapake kanggo njupuk bal

Sportsbooks Kansas bakal munggah lan mlaku ing wektu kanggo mangsa NFL anyar Sasi sabanjuré. [Image: Shutterstock.com]

Inching nyedhaki

Kayane buku olahraga ora bakal aktif ing Kansas ing wektu kanggo wiwitan musim NFL anyar ing 8 September. Sektor taruhan kudu bisa diluncurake ing sawetara tahapan sajrone musim kasebut, nanging, kaya sing ditugasake tanggal pungkasan yaiku 1 Januari 2023.

persetujuan kanggo rancangan peraturan totoan olahraga sawise nggawe sawetara amandemen

Kansas Racing lan Komisi Gaming (KRGC) direktur totoan Todd Allen wis dicethakaké ana kemajuan apik kanggo finalizing angger-angger saka sektor. Komisi wis menehi persetujuan kanggo rancangan peraturan totoan olahraga sawise nggawe sawetara amandemen.

Rencana saiki komisi kanggo njaluk amandemen resmi ditambahake ing aturan lan banjur ngirim kabeh menyang kantor jaksa agung negara. Iki bakal dadi regulasi interim kanggo sektor kasebut, kanthi kemungkinan owah-owahan luwih lanjut. Ing idea konco duwe peraturan sauntara iku kanggo nyepetake proses miwiti sektor totoan olahraga.

Suwe tekan

Nalika totoan olahraga pungkasanipun dibukak, casinos negara-dilakokno bakal diijini mbukak Sportsbooks toko; Sportsbook online uga bisa urip bebarengan.

Butuh bab patang taun kanggo totoan olahraga legal teka Kansas. Gubernur Kansas Laura Kelly mlebu hukum totoan olahraga ing Mei, karo hukum dadi hukum 1. Juli. Ana pangarep-arep ing wektu sing Sportsbooks bisa urip ing wektu kanggo wiwitan mangsa NFL.

Loro-lorone KRGC lan Kansas Lotre duwe peran ing nggawe peraturan kanggo sektor totoan olahraga negara.

Langkah pungkasan ing proses kasebut yaiku kanggo Kantor Kejaksaan Agung ngrampungake peraturan sektor sadurunge buku olahraga bisa mbukak. KRGC wis miwiti nampa aplikasi lisènsi saka pihak interested, nalika lotre wis miwiti kanggo nyetujoni olahraga totoan-related iklan kanggo televisi lan media sosial.

Persiapan sing tepat

Lawmakers nyoba kanggo mesthekake yen padha njaluk kabeh tengen pisanan kanggo nyedhiyani pengalaman apik kanggo bettors, uga nglindhungi integritas olahraga.

Nalika mangsa NFL banget populer karo bettors lan biasane earner gedhe kanggo operator Sportsbook, panguwasa Kansas ora pengin cepet-cepet proses.

wis ngidini wong kanggo pra-ndhaptar akun

Saben papat casinos negara-dilakokno bisa partner karo nganti telung operator Sportsbook online. Sawetara operator sing wis duwe hubungan karo casino kalebu DraftKings, FanDuel, Barstool, BetMGM, lan Caesars. Operator tartamtu wis ngidini wong kanggo ndhaptar akun.

#Kansans #ora #bakal #entuk #taruhan #olahraga #ing #wektu #kanggo #musim #NFL

Leave a Reply

Your email address will not be published.