Kansas pamblokiran 16.000 Missouri Sports Bettors ing Bukak

By | September 5, 2022

Missouri flag karo chain

Nalika 522.000 wong ing negara Kansas bisa ngakses aplikasi totoan olahraga ing dina pisanan pasar legal minggu kepungkur, 16.000 nyoba kanggo ngakses app saka tetanggan Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com]

Respon massal

Bookmakers ing Kansas nggawa pasar totoan olahraga legal negara kanggo urip ing cara gedhe ing dina Bukak, lan tanggi Missouri usaha kanggo tresna partai mbuktekaken tanpa guna.

dikenali lan diblokir 16.000 usaha

Ana, GeoComply Solutions Inc ngenali lan mblokir 16.000 upaya kanggo ngakses aplikasi buku olahraga Kansas saka Missouri. Asisten kepatuhan, sing ndhukung kabeh buku olahraga seluler Kansas, njupuk ing Twitter dina Sabtu kanggo nuduhake cara kerja teknologi pamblokiran:

Perusahaan Kanada ngandhakake yen saka 16.000 upaya akses metu saka yurisdiksi, udakara 60% teka saka metropolis paling padhet ing Missouri, Kansas City. Uga nyatakake yen dheweke nyetujoni luwih saka 522,000 pemeriksaan geolokasi ing negara bagian Kansas, kabeh ing wolung jam pisanan pasar bakal urip.

ukuran kuwat saka kekarepan umum kanggo totohan

Nalika saran data dhisikan ora dhaftar jumlah nang, ngandika juru wicoro GeoComply John Pappas tokoh tetep ukuran kuwat saka kekarepan umum kanggo nang. Dheweke uga panginten statistik dina Bukak padha “bener cantik nyengsemaken kanggo negara ukuran Kansas.”

saingan pahit

Kanthi NFL kang Kansas City Kepala – sing nggawe BetMGM eksklusif olahraga totoan partner ana – nggawe ngarep ing negara, ana kapentingan gedhe ing totoan olahraga kanggo Missouri.

Senator Negara Republik Missouri, Caleb Rowden, nesu banget yen Kansas wis ngluncurake taruhan olahraga dhisik. Dheweke ngandika rubah4 ana: “Aku biyen sengit negara Kansas ing kabeh cara, wangun, lan wangun. Kanggo ndeleng dheweke nindakake sing luwih apik tinimbang kita, aku ora seneng.”

Pappas, Kangge, ora kaget dening ewu Missourians nyoba kanggo piggyback ing partai Kansas. Pappas ngandika dina Sabtu liwat Twitter:

Pappas nambahake yen tugas GeoComply ora kanggo mungkasi wong ing Missouri saka “wangun rekreasi iki.” Nanging, dheweke ujar: “Kita nindakake amarga dibutuhake dening hukum federal lan dibutuhake dening hukum negara supaya individu kudu manggon ing negara kasebut.”

wiwitan nyengsemaken

Cara liya kanggo ngukur sukses Kansas totoan urip liwat bandingaken karo negara US liyane. Miturut GeoComply, jumlah piranti unik sing nggunakake aplikasi totoan olahraga ing wolung jam pisanan sawise diluncurake ing Kansas tekan tingkat sing padha karo Louisiana nalika dina peluncuran. Adhedhasar persentase populasi diwasa, Kansas malah ngluwihi debut ing New York.

Temtu warta music kanggo kuping enem Sportsbooks disetujoni dening lotre negara kanggo miwiti nampa taruhan online ing Kansas wiwit 1. September. BetMGM, Barstool Sportsbook, Caesars, DraftKings, FanDuel, lan PointsBet kabeh ngluncurake aplikasi ing Kamis minangka bagean saka peluncuran alus sing bakal pindhah menyang mode peluncuran lengkap tanggal 8 September.


#Kansas #pamblokiran #Missouri #Sports #Bettors #ing #Bukak

Leave a Reply

Your email address will not be published.