Kasino Las Vegas Ngadhepi Penurunan Pendapatan ing 2023

By | August 19, 2022

Las Vegas Strip

Analis Fitch Colin Mansfield prédhiksi yen revenue game Las Vegas bisa mudhun nganti 10% ing taun 2023. [Image: Shutterstock.com]

Mungkasi wutah

Kasino Las Vegas bisa ngadhepi kalem ing taun ngarep, kanthi analis prédhiksi manawa boom revenue game saiki bakal rampung ing 2023.

Analyst Fitch Ratings Service Colin Mansfield wis mbadek sing revenue game Las Vegas bisa tiba minangka akeh minangka 10% taun sabanjuré minangka bagéan saka slowdown luwih jembar ing ekonomi AS.

kasino Las Vegas wis mbalek maneh kanthi cepet sawise pandemi COVID-19 ngrusak industri ing 2020. Kasino ing kutha ditutup kanggo 78 dina ing wiwitan pandemi, lan revenue game Las Vegas Strip ambruk mung $ 3,7 milyar kanggo taun, paling murah wiwit 1996. .

rekor revenue game $ 7,1 milyar ing 2021

Sawetara diantisipasi sepira cepet industri game bakal pulih. Las Vegas Strip casinos kui pa revenue game rekaman $ 7,1 milyar ing 2021. Ing periode 12-sasi pungkasan Juni iki, sing nomer ageng kanggo $ 8,1 milyar.

Luwih negatif tinimbang positif

Mansfield adhedhasar prediksi penurunan pangentukan ing pangarepan saka kalem ekonomi sing luwih jembar. Nanging, Analysts bilih sanajan ekonomi ngindhari resesi, iku bakal angel kanggo casinos Las Vegas kanggo njaga jangkah saiki.

“Pasar luwih dhuwur tinimbang tingkat penghasilan pra-pandemi,” ujare Mansfield, liwat Nevada Merdeka. “Nanging yen sampeyan nimbang seret sing wiwit kelakon, kita tekan titik ngendi kita ngomong, ‘ana liyane downside kene saka munggah.'”

Dheweke ngarepake tetes apa wae dadi entheng

Nanging, Mansfield ora nelpon gupuh ing industri game. Dheweke ngarepake manawa ana mudhun sing rada entheng, sing bakal nggawe kasino Las Vegas “dhuwit akeh.” Dheweke uga nuduhake yen Vegas kudu terus entuk manfaat saka bisnis konvensi lan sawetara acara khusus, kalebu Super Bowl LVIII ing Februari 2024.

“Iku ora soko sing tenan babras pasar,” ngandika Mansfield. “Profitability dhuwur banget saiki.”

Prediksi AS sing luwih akeh

Pancen, casinos Las Vegas wis dikirim nomer nyengsemaken liwat rong taun tanggalan pungkasan. Vegas wis sepisan maneh ngluwihi Macau minangka pimpinan donya ing revenue gambling, minangka enclave Cina terus berjuang ing kabijakan nol COVID China.

Senadyan sukses iki, Mansfield ora mung siji sing mangu apa casinos Vegas bisa terus kanggo nambah revenue game. Minggu kepungkur, Association Gaming Amérika announced sing casinos US kui $ 14,8bn ing revenue game sak waktu liya, total Q2 paling tau direkam.

CEO AGA Bill Miller dielingake sing casinos bisa perjuangan kanggo ngalahake total taun-on-taun ing separo kapindho 2022. Nanging ngandika wutah anyar wis katahan industri game US ing wangun gedhe.

“Tindakan wutah 16 wulan wiwit Maret 2021 nuduhake manawa kita duwe posisi sing apik kanggo jangka panjang lan kanggo masalah apa wae ing jangka pendek,” ujare Miller.

#Kasino #Las #Vegas #Ngadhepi #Penurunan #Pendapatan #ing

Leave a Reply

Your email address will not be published.