Keluhan Group Babagan Sky Bet Praktek Koleksi Data

By | August 18, 2022

logo Sky Bet ing smartphone

Sky Bet dipuntudhuh saka mishandling informasi customer dening amal sing cilaka gambling . [Image: Shutterstock.com]

Gambling cetha

Klompok kampanye Gambling Clean Up ngajokake complaint karo Kantor Komisi Informasi kang (ICO) liwat nelusuri data customer ing Sky Bet.

miturut omongane uwong “operasi pangolahan invasif” kanggo njupuk data

Keluhan kasebut nyatakake “operasi pangolahan invasif” kanggo njupuk data saka pengunjung lan anggota anonim. Clean Up Gambling ngandika uga sing proses koleksi melu “ilegality nyebar.”

Adhedhasar Bisnis iGaming, ICO isih ing tahap awal ngevaluasi kiriman. ICO uga ora ngumumake manawa penilaian saiki adhedhasar prosedur standar, utawa manawa dheweke nemokake bukti kanggo ndhukung klaim kampanye kasebut.

Tuduhan marang Sky Bet

Resik Up Gambling complaint teka ing laporan ditugasi sadurungé taun. Miturut grup, akeh pengunjung Sky Bet ora ngerti carane data dilacak lan digunakake.

Sawise krungu respon, Clean Up Gambling njaluk diselidiki lengkap Sky Bet lan pemroses data pihak katelu.

Sky Bet dituduh ngrekam lan ngirim kegiatan pengunjung ing situs web lan nggunakake alamat email kanggo entuk informasi browsing tambahan. Iki uga diduga nggawe profil karo informasi pelanggan babagan cara interaksi sing disenengi lan cara kanggo nggodho bali menyang situs Sky Bet.

sawetara kasus tartamtu saka apa sing dianggep minangka aktivitas mbebayani

Keluhan kasebut uga nyoroti sawetara kasus tartamtu babagan apa sing dianggep minangka kegiatan angkoro.

Salajengipun, Clean Up Gambling ngandika yen idin diwenehi dening customer kanggo Sky Bet ora aplikasi. Minangka keluhan kasebut, Sky Bet ora nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo para pelanggan supaya bisa menehi idin sing bener.

Sajarah dawa

Masalah rinci ing Clean Up Gambling huruf katon longstanding lan ora anyar. Miturut surat kasebut, Sky Bet wis mlebu saben interaksi pelanggan ing platform paling ora sepuluh taun.

Sky Bet uga teka ing geni kanggo informasi ora nyukupi babagan cookie, kang bisa nglanggar aturan 6 saka Privasi lan Peraturan Komunikasi Elektronik 2003. Pengunjung mung ditampilake kothak “nampa” sawise notifikasi cookie diwenehi.

ana akeh perusahaan sing melu, lan sawetara ora kadhaptar ing ICO

Clean Up Gambling rampung dening ngandika iku ora cetha kang prosesor ana durjana utama ing miturut omongane uwong nglanggar Sky Bet. Nanging, padha nyatakake yen ana akeh perusahaan sing melu, lan sawetara ora kadhaptar ing ICO.

Clean Up Gambling dipimpin déning Matt Zarb-Cousin 32-taun-lawas sing uga co-didegaké anti- gambling perusahaan software Gamban. Dheweke sadurunge kerja minangka juru wicoro politisi Inggris sing dadi Pemimpin Oposisi lan Pimpinan Partai Buruh saka 2015-20.

Sky Bet wis didenda £ 1.17m ($ 1.41m) amarga ngirim email promosi menyang individu sing ora kalebu ing awal taun iki.

#Keluhan #Group #Babagan #Sky #Bet #Praktek #Koleksi #Data

Leave a Reply

Your email address will not be published.