Keprigelan liwat North Carolina Suku Casino Links Politik

By | August 1, 2022

Wong sing ngulungake dhuwit ing ngisor meja

Ana uneg-uneg bab anggota kulawarga politisi dhuwur-profil njupuk Motong ing bathi saka casino suku Carolina Utara anyar. [Image: Shutterstock.com]

Keprigelan babagan dermawan

A perusahaan sing nggawe MediaWiki liwat salah siji saka kasino suku anyar North Carolina counts anggota kulawarga politisi ing antarane pemegang saham. miturut Jurnal Wall Street kacarita ana, anggota kulawarga saka tokoh politik dhuwur-profil nampa Enggo bareng ing wektu nalika project iki seeking persetujuan Federal.

konstruksi saiki mandheg amarga diselidiki federal

The Two Kings Casino Resort wis ing tataran planning kanggo dangu, karo construction saiki mandegake amarga diselidiki Federal. Komisi Gaming Indian Nasional (NIGC) kabaripun nyelidiki rencana Catawba Bangsa kanggo $ 273 yuta casino project near Charlotte, North Carolina.

pejabat NIGC kabaripun duwe uneg-uneg sing suku basis Carolina Kidul ora benefactor utami operasi game – soko sing bakal mbukak counter kanggo undhang Regulatory Gaming India.

Akeh hubungan politik

Minggu Jurnal Wall Street Laporan kasebut nggambarake akeh wong sing duwe hubungan kulawarga karo tokoh politik sing saiki duwe saham ing Two Kings Casino Resort liwat anak perusahaan Kings Mountain Equipment Supply. Perusahaan ditampa 20% saka bathi casino.

Salah sijine yaiku John Clyburn, anggota kongres sing kuat lan sedulur saka Perwakilan James Clyburn. Panjenenganipun ngenalaken Bill pungkasan taun ing Congress sing mbukak dalan kanggo disetujoni saka project casino Catawba Bangsa.

Liyane sing duwe taruhan ing kasino kalebu organizer kampanye Demokrat sing misuwur Patti Solis Doyle lan bojone mantan Gubernur South Carolina Nikki Haley.

The North Carolina-based Eastern Band of Cherokee Indians ngupaya kanggo nuntut pamaréntah federal kanggo ngidini Catawbas duwe tanah ing negara dipasrahake. Catawbas needed plot 17 hektar ing North Carolina kanggo mbangun casino kang, amarga pemimpin politik South Carolina ora bakal ngidini game kuwi. Presiden AS Joe Biden nandatangani RUU kasebut dadi undang-undang ing wulan Desember sing kalebu Undhang-undhang Tanah Bangsa India Catawba.

Plans kanggo casino

The Two Kings Casino ngarep-arep nggawe 2.600 proyek permanen, nawakake watara 1.800 mesin game sawise rampung.

Suku wis dilakokno casino sak wentoro kanggo luwih saka taun ing lokasi ngendi casino permanen bakal dumunung. Kaping pisanan, suku Catawba lan partner game, Delaware North, ngarep-arep sing total construction saka casino permanen bakal njupuk bab setahun. Nanging, proyek kasebut saiki ditahan.

#Keprigelan #liwat #North #Carolina #Suku #Casino #Links #Politik

Leave a Reply

Your email address will not be published.