Kutha Jerman Nutup Toko Betting, Citing Money Laundering

By | July 30, 2022

Patung Bremer Roland ing Bremen Jerman

Kutha Jerman Bremen ditutup pusat gambling amarga pranala menyang laundering dhuwit. [Image: Shutterstock.com]

Seclusion cepet

Kutha Bremen ing sisih lor Jerman bakal nutup kabeh toko taruhan amarga anggepan menteri dalam negeri babagan pencucian dhuwit.

Intine, iki babagan mriksa linuwih operator kasebut.

“Ing inti, iki babagan mriksa keandalan operator kasebut,” ujare senator Bremen kanggo urusan omah, Ulrich Mäurer, ujar. Weser-Kurier koran. “Kita uga pengin mesthekake yen ora ana dhuwit saka bisnis dodgy kaya perdagangan narkoba utawa perdagangan manungsa sing dicuci ing kene lan kanthi mangkono mili menyang siklus dhuwit sing sah.”

woro-woro Rebo sing dicethakaké Bremen, kutha-negara cilik Jerman, wis nolak 32 aplikasi lisensi totoan. Akibaté, sembarang taruhan diselehake ing fasilitas sawise mati lisensi saiki bakal ilegal. Toko sing kena pengaruh duwe nganti 5 Agustus kanggo nantang keputusan kasebut kanthi sah

Kerangka hukum

Jerman wis akeh skandal totoan; masalah iki ora mung dumadi ing Bremen, nanging cukup umum.

Deutschland wis pasar totoan unik, karo Watesan dileksanakake dening pemerintah negara lan federal. Ing taun 2019, kementerian keuangan lan polisi federal ngumumake manawa para penjahat ngumbah dhuwit liwat panti taruhan, yen ora nandur modal lan tuku langsung. Ing taun 2020, layanan finansial Jerman ditemokake duwe dhuwit kanggo ngresiki kasino online kanggo ‘Ndrangheta, organisasi kejahatan Eropa sing kuat.

Prajanjian Negara 2021 babagan Gambling, dikenal minangka Der Glücksspielneuregulierungsstaatsvertrag (GlüNeuRStV), game online legal nanging uga nggawe badan pangaturan. Nanging, wutah pasar kanthi cepet nyebabake akeh masalah sing bisa lolos.

Penyidik ​​Jerman ngelingake yen acara judi ing perusahaan lokal asring “simulasi”

Penyidik ​​Jerman dielingake yen acara gambling ing panyiapan lokal asring “simulasi”, lan hadiah dhuwit teka saka aktivitas pidana kayata perdagangan tamba. Toko totoan asring diduweni dening bisnis cilik sing tuku lisensi saka entitas luwih gedhe, nggawe target gampang.

Sistem entri tingkat rendah menyang pasar game ora kaya UK sing cedhak, sing ngandelake raksasa gambling kaya Flutter lan William Hill kanggo mbukak pusat taruhan.

Tantangan dhuwit laundering

Operator sing saingan kudu nyedhiyakake dokumen rincian modal awal liwat dokumen kayata perjanjian utangan karo bank. Wiwit April, panguwasa Bremen wis takon papat perusahaan totoan lokal utama bab asal saka dana dhisikan, biasane watara € 120.000 ($ 121.946). Rose Gerdts-Schiffler, juru bicara senat Bremen, negesake manawa ora ana perusahaan sing bisa nyedhiyakake dokumen sing dibutuhake.

Gerdts-Schiffler uga nuduhake manawa salah sawijining perusahaan sing cedhak karo sekolah, ora kekurangan dokumentasi, tanggung jawab kanggo mbatalake lisensi kasebut.

negara liya ing Jerman kasengsem banget karo apa sing digayuh”

“Negara liya ing Jerman seneng banget karo apa sing wis digayuh kanthi njupuk langkah iki,” ujare Gerdts-Schiffler. “Yen kita sukses, muga-muga akeh sing nututi.”

Salah sawijining tokoh sing kondhang, presiden Asosiasi Betting Olahraga Jerman Mathias Dahms, nentang keputusan kasebut. Dahms nyebat inisiatif Bremen “sewenang-wenang, dipertanyakan kanthi sah lan ora cocog, kanthi motivasi murni dening tujuan politik.”

#Kutha #Jerman #Nutup #Toko #Betting #Citing #Money #Laundering

Leave a Reply

Your email address will not be published.