Kuwatir ing Australia Swara US $ 7.7bn Slot Mundhut ing taun

By | September 5, 2022

mesin slot

Ana badhan ing Australia liwat riset anyar nuduhake yen slot machine gamblers ing Australia ilang luwih saka AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) ing taun financial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com]

Babagan angka

Tanggung jawab gambling panyengkuyung wis ditulis badhan bab tingkat dhuwur saka kegiatan gambling ing Australia. riset anyar marang sing Australia ilang luwih saka AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) ing mung siji taun muter mesin slot, lokal dikenal minangka pokies.

nggawe pengatur bebaya gambling nasional ing negara

Pangareping pengacara saka Alliance kanggo Gambling Reformasi nelpon ing pamaréntah federal uga negara provinsi kanggo nggawe regulator bebaya gambling nasional ing negara.

Tarif mundhut slot ing New South Wales lan Victoria mudhun babagan 17% dibandhingake karo tingkat pra-pandemi. Nanging, iki umume amarga watesan lan shutdown sing ana gandhengane karo pandemi.

Ora ana pungkasane

Tarif mundhut slot kanggo taun financial 2021-2022 ing Tasmania, Australia Kidul lan Queensland kabeh luwih dhuwur tinimbang 2018-19 tokoh. Mung kanthi ndeleng Victoria, wong ilang liwat AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) muter mesin slot ing taun financial 2021-2022. Rata-rata pemain slot ing provinsi ilang watara AU $ 2,800 (US $ 1,900) sak wektu sing.

Monash University Gambling lan Unit Tekad Sosial nglumpukake tokoh, utamané katon ing mesin game ing klub lan pub, nanging ora ing kasino sembarang. Alliance for Gambling Reformasi pangareping pengacara Tim Costello pracaya game losses mesin mung bakal nambah, malah nalika wong dealing with inflasi lan biaya urip sing luwih dhuwur.

Peneliti katon ing data kasedhiya kanggo bathi mesin game lan survey ing nggunakake mesin game kanggo nemtokake jumlah atos pemain slot saben negara lan mundhut rata-rata saben pangguna.

Panjenenganipun pitados bilih gambling tarif kamungkinan kanggo nambah minangka tingkat kaku mundhak amarga: “Wong bener njaluk sawetara relief saka lungguh ing zona ing ngarepe mesin, utawa padha duwe kapercayan: Aku tetep lengkap, Aku ora bisa mbayar sewa utawa hipotek. nanging pokies bisa uga kudu dicoba.”

Jeksa Agung bisa ngetokake nyebar

Costello pracaya pengatur bebaya gambling nasional mlaku bisa katon ing kesehatan, jalaran sosial lan financial gadhah aktivitas slot machine ing Australia. mesin game ditemokaké ing saindhenging negara, utamané ing klub lan pub.

Alliance for Gambling Reformasi punika non-profit lan klompok non-pemerintah digunakake kanggo nambani kecanduan gambling minangka masalah kesehatan masyarakat.

Minangka hukum lan sistem laundering anti-dhuwit dadi luwih kenceng ing kasino negara, pracaya Victorian Casino lan Gambling Komisi Control penjahat lan pecandu gambling bisa mindhah fokus kanggo gambling ing klub lan pub, tinimbang ngendi ana akeh kurang pengawasan.

#Kuwatir #ing #Australia #Swara #77bn #Slot #Mundhut #ing #taun

Leave a Reply

Your email address will not be published.