Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

By | September 19, 2022

Lantai casino ing Macau

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan marang Alvin Chau

Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana.

dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling ing daratan China

Chau serves minangka ketua luncheon Suncity Macau, kang mbantu ngatur aktivitas kanggo pemain top China. Ing Desember 2021, sewulan sawise dheweke dicekel nganggo surat perintah sing nuding dheweke main judi ilegal ing daratan China, dheweke dicopot saka jabatane.

Macau mung wilayah China ngendi casino gambling diijini.

Nyabrang menyang daratan China

Chau marang pengadilan Cina ana sing ora njupuk bagéyan ing sembarang ilegal gambling aktivitas lan dheweke ora melu laundering dhuwit, miturut TDM penyiar umum.

Pitakonan uga wis wungu bab kapentingan ing Filipina, senajan dheweke njogo sing bisnis wis diatur dening panguwasa lokal.

baris Chau bisnis kalebu, antarane liyane, ngluwihi garis kredit kanggo gamblers sadurunge ngumpulake utang ing panguwasa casino. Kaya casino gambling , takon kredit uga ilegal ing daratan China.

Chau nyatakake yen ora ana klompok sing menehi kredit ing njaba Macau.

ngasilake 25% saka 2019 revenue game ing Macau

Pesta ing Suncity minangka salah sawijining sing paling sukses ing Macau sadurunge pandemi koronavirus. Miturut eksekutif industri, iku 25% saka Macau 2019 revenue game, kang gunggungipun $ 36 milyar. Industri junket wis ambruk sawise Chau ditahan

Sakcepete sawise penahanan Chau, kabeh kamar VIP Suncity ditutup. Saingan liyane ambruk sawise, kanthi watesan lelungan, protokol COVID, lan stigma negatif sakabèhé nahan pasar.

Masalah ing Macau lan ngluwihi

Chau ora mung junket saka Macau sing ngadhepi masalah legal. Ing wulan Januari, Levo Chan, peringkat nomer loro ing industri kasebut, ditangkep amarga dicurigai organisasi pidana, pencucian dhuwit, lan gambling ilegal. Dheweke lan Chau loro ing pakunjaran Macau.

Wilayah China kidul misuwur kanthi penawaran hiburan sing mewah, utamane babagan gambling. Bubar, billionaire Malaysia jenenge Lim Kok Thay nglamar kanggo ijin gambling ing wilayah, nggawa total pitung pelamar.

Mung ana enem lisensi sing kasedhiya.

Pasar Asia Tenggara duwe dalan sing dawa kanggo nambah citra

Senadyan suitors sugih, pasar Asia Kidul-Wétan wis dawa kanggo pindhah kanggo nambah image sawijining. Ing Filipina, perang antarane panguwasa negara lan Mogul Jepang nyebabake upaya kudeta ing resort Okada sing misuwur ing Manila.

Ing akhir minggu, 60 Vietnam mlayu casino Kamboja. Kedadeyan ditandhani kaping pindho ing sasi iki klompok Vietnam wis oncat saka casino Kamboja.

#Macau #Gambling #Kepala #Nolak #Laundering #Gaming #Illegal

Leave a Reply

Your email address will not be published.