Macau Opens in a new window Nawarake Lisensi Casino Opens in a new window saka ana

By | July 30, 2022

Macau skyline ing wayah wengi

Proses aplikasi kanggo lisensi casino anyar ing Macau wiwit ana lan bakal mbukak nganti 14. September. [Image: Shutterstock.com]

Enem lisensi kanggo direbut

Pamaréntah Macau wis dicethakaké ana bakal mbukak proses Penawaran kanggo lisensi casino anyar wiwit ana. Miturut woro-woro ana, operator casino bakal bisa ngirim aplikasi nganti 14. September.

lisensi kanggo enem operator casino Macau bakal kadaluwarsa ing pungkasan 2022

Lisensi saiki kanggo enem operator kasino Macau bakal kadaluwarsa ing tutup 2022. Operator sing saiki duwe lisensi yaiku Melco Resorts, SJM Holdings, Galaxy Entertainment, MGM China, Wynn Macau, lan Sands China. Yen padha arep kanggo terus operasi ing hub gambling paling gedhe ing donya, padha kudu aplikasi kanggo lisensi anyar karo operator liyane sing pengin njaluk ing tumindak.

Proses aplikasi

Minangka bagéan saka proses seleksi, saben pelamar kudu ngirim jaminan MOP $ 10 yuta (US $ 1.24 yuta), uga menehi macem-macem jinis dokumentasi sing nuduhake kualifikasi. Ana bakal tambahan wawasan diwenehi kanggo pelamar sing duwe plans kanggo bantuan kanggo berkembang pasar pariwisata manca, duwe pengalaman ing papan gambling, setya kanggo nyegah aktivitas ilegal, lan bakal bantuan nambah investasi ing loro gambling lan non- gambling proyèk ing Macau.

Casino anggota panitia lisènsi kalebu kepala pengatur gambling Macau, kepala wilayah finance lan ekonomi, lan kepala Papan pariwisata Macau.

A kaputusan kamungkinan bakal digawe ing panampa saka enem lisensi sadurunge pungkasan taun. Yen lisènsi saiki gagal diwenehi persetujuan kanggo terus operasi, padha ora bisa maneh operate kasino ing Macau. Pangarep-arep manawa umume, yen ora kabeh, operator saiki bakal entuk lisensi anyar.

Nangani kahanan sing durung mesthi

Penerbitan lisensi casino anyar ing Macau wis dawa ngenteni. Ana akeh ekstensi sing diwenehake marang operator saiki amarga macem-macem alasan, kalebu pandemi COVID-19. Miturut peraturan sing mentas diadopsi, lisensi casino saiki bakal duwe istilah sepuluh taun dhisikan tinimbang istilah 20 taun sadurunge. Operator saiki uga kudu nyimpen cadangan awis MOP $5 milyar (US$618 yuta).

Pembukaan proses aplikasi ijin teka nalika Macau ngadhepi wabah virus COVID-19 sing signifikan. Amarga nomer dhuwur saka kasus, casino kudu ditutup kanggo 12 dina ing Juli. Nalika staf bisa bali menyang properti kasebut, umume aspek bisnis iki ditindakake kanthi winates.

taun kepungkur, revenue mudhun 70%

Kasino wis berjuang kanggo ngatasi penurunan pendapatan sing signifikan sajrone pandemi. Taun kepungkur, revenue mudhun 70% saka US $ 36 milyar ing 2019 dadi US $ 10.8 milyar ing 2021. Kanggo ngatasi masalah likuiditas jangka pendek, sawetara operator wis nampa pitulungan saka perusahaan induk. Analis percaya manawa bakal butuh sawetara taun kanggo wilayah kasebut pulih saka masalah sing ana gandhengane karo pandemi.

#Macau #Opens #window #Nawarake #Lisensi #Casino #Opens #window #saka #ana

Leave a Reply

Your email address will not be published.