Mafia Albania Diduga Gegandhengan karo Booking EPL Xhaka

By | August 5, 2022

Xhaka Granite Kab

Penyelidikan NCA babagan pola taruhan teduh ing sekitar pesenan Granit Xhaka kanggo Arsenal wis nemokake hubungan sing diduga menyang mafia Albania lan operasi taruhan crypto lepas pantai. [Image: Shutterstock.com]

Penyelidikan iki saya jero

Nalika taruhan ing Arsenal Granit Xhaka kanggo kertu kuning sajrone pertandhingan Liga Utama Inggris (EPL) kaya taruhan udan ing Manchester, kertu kuning sing aneh banget ing musim 2021-22 saiki diselidiki amarga diduga ana hubungane karo wong Albania. mafia.

miturut omongane uwong konspirasi pidana nglibatno mafia Albanian

Kemis Surat saben dina Eksklusif ngumumake manawa Asosiasi Kejahatan Nasional Inggris (NCA) saiki nyelidiki pesenan Xhaka liwat prisma konspirasi kriminal sing diduga nglibatake mafia lan mata uang kripto Albania.

laporan UK saben dina penyidik ​​NCA marang olahraga Sportsmail sing padha wis nemokake bukti tokoh penting ing saham ing crypto ing pasar jaban rangkah unregulated, karo “sebagéyan gedhé kegiatan mangertos wis kedaden ing Albania.”

Iku layang ngutip lembaga penegak hukum nasional Inggris sing ujar manawa uga nyelidiki klaim yen Alban Jusufi – mantan pemain bal-balan Albania-Swedia sing kena larangan limang taun amarga pertandingan rigging ing 2017 – “nggawe akeh dhuwit kanggo taruhan Xhaka supaya dipesen. .”

Xhaka kaget

ing Januari, Atletik nglaporake manawa Arsenal FC dadi subyek investigasi Asosiasi Sepak Bola (FA) babagan kemungkinan kasus fix match sawise kertu kuning. Pangguna Twitter sawise bal-balan spekulasi sapa pemain Arsenal sing nyerang iki Kartu kejutan Granit Xhaka nglawan pesaing utama Leeds United:

Xhaka, sing main kanggo Swiss nanging vokal lan demonstratif babagan warisan Albania, minangka pemain sing disebut-sebut ing tengah penyelidikan kertu kuning FA. Badan pamrentah bal-balan nemokake pola taruhan sing curang ing pungkasan kemenangan Arsenal 4-1 ing Leeds, kanthi taruhan £ 52,000 ($ 63,142) kanggo Xhaka nampa kertu kuning kanthi sisa sepuluh menit.

Sing nggawe kertu kuning katon semrawut yaiku Xhaka katon sengaja nyoba nyuda wektu kanthi mbuwang wektu sing suwe kanggo ngirim tendangan bebas – taktik umum nalika dolanan ketat – nanging tumindak sing ora bisa diterangake dening tim telu gol. uga.

Ing wulan Juni, FA nerusake penyelidikan menyang NCA.

Kemungkinan kanggo muter ana

Nalika layang nyatakake yen “ora ana saran kanggo tumindak salah” [Xhaka’s] part, iku uga cetho sing bisa melu ing kongkalikong sembarang,” NCA kang mentas announced ndjogo pasar totoan offshore disambung menyang mafia Albanian lan Jusufi nambah amba anyar kanggo kasus.

FA Swedia nemokake Jusufi guilty amarga nyogok kiper AIK Kyriakos Stamatopoulos £ 150.000 ($ 182.079) amarga kinerja sing kurang apik nglawan IFK Gothenburg ing 2017 sadurunge game kasebut diwiwiti. Badan pamrentahan bal-balan Swedia langsung nundha pertandhingan kasebut. Ing kasus sing padha ing Nigeria sasi kepungkur, kedadeyan sing bisa mbenakake pertandhingan dadi viral sawise pemain bal-balan ora kena paukuman.

Xhaka minangka wiwitan sing meh mesthi ing lini tengah sisih kiwa kanggo Arsenal nglawan Crystal Palace ing pambuka EPL 2022-23, dina Jumuah.

#Mafia #Albania #Diduga #Gegandhengan #karo #Booking #EPL #Xhaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.