Mantan Agen FBI Dihukum Gambling Dhuwit Pemerintah

By | August 20, 2022

Gavel karo Kripik poker lan main kertu

A mantan agen FBI dihukum telung sasi ing pakunjaran kanggo gambling karo dhuwit pemerintah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab ing pengadilan

Mantan agen FBI Scott Carpenter dihukum telung sasi ing pakunjaran sawise gambling karo dhuwit pemerintah ing casino Las Vegas.

penuntut lan nimbali nyatet prilaku lan takon hakim kanggo wektu percobaan

Miturut Asisten Pengacara AS Dan Schiess, Carpenter nyatakake kedadeyan kasebut lan langsung njupuk langkah kanggo mbayar maneh. Jaksa penuntut lan pembela nyathet tindak tanduke lan njaluk hakim supaya menehi wektu percobaan, sanajan dheweke bakal ngadhepi ukuman sing luwih abot.

Tilas agen kasebut njaluk ngapura amarga nguciwani rekan kerja lan wong sing ditresnani, uga nuduhake yen dheweke lagi ngalami perawatan sing ndadekake dheweke “wong sing luwih apik, luwih pinter lan luwih ngerti.”

Operasi FBI

Miturut cathetan pengadilan, Carpenter lan telung agen FBI liyane kesah menyang Las Vegas kanggo operasi rahasia ing Juli 2017. Klompok njupuk $ 135.000 ing awis kanggo nutupi expenses lan mbayar suap ing diselidiki ing korupsi umum.

Penyelidikan kasebut kudu nggawe siji anggota tim minangka roller dhuwur ing cabana ing The Cosmopolitan. Kamar prentah minimal $1,500 kanggo tuku pangan lan ngombe.

Carpenter ngombe enem bungkus bir lan meh sebotol vodka dhewe

Sawise rapat, para agen mangan turahan lan minuman beralkohol. Cathetan pengadilan nuduhake yen Carpenter ngombe enem bungkus bir lan meh sebotol vodka dhewe.

Sawise partai grup, Carpenter sneaks metu kanggo muter blackjack ing Bellagio nggunakake wad dhuwit. Miturut cathetan, dheweke main rata-rata luwih saka $ 700 saben tangan lan ilang $ 13,500.

Rincian paukuman

Loro-lorone saka perang legal ndhukung Carpenter sabisa, nyorot reputasi murni minangka abdi umum lan rekaman resik sakabèhé. Bapake, hakim kutha ing New Jersey, ngirim layang menyang pengadilan sing nyatakake yen putrane ngalami stres pasca trauma sawise ngrampungake tur Irak karo militer.

[undermining] kepercayaan publik marang penegakan hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirim ukuman Carpenter. Dheweke ngutip”[undermining] kepercayaan umum ing penegakan hukum” minangka alesan dheweke ora nggatekake aplikasi uji coba.

Navarro, Nanging, dikonfirmasi sing biaya wis dropped saka kejahatan kanggo misdemeanor. Carpenter uga bisa kerja ing FBI nganti aplikasi diajukake Februari iki.

Carpenter duwe wektu 90 dina kanggo ngirim awake menyang panguwasa-bisa uga isih ditahan ing omah.

#Mantan #Agen #FBI #Dihukum #Gambling #Dhuwit #Pemerintah

Leave a Reply

Your email address will not be published.