Mantan Association Sues Stake Pendhiri kanggo $ 400 yuta ing AS

By | September 2, 2022

New York City skyline karo lambang hukum digital

Tilas mitra saka rong warga Australia sing berbasis ing Florida sing ngedegake Stake.com wis ngajokake tuntutan hukum $ 400 yuta marang dheweke ing New York. [Image: Shutterstock.com]

Tuntutan diluncurake ing AS

A mantan partner saka loro Australia konco cryptocurrency casino superbrand Stake.com wis dibukak $ 400 yuta tuntutan hukum marang pasangan ing New York.

dibukak tumindak pengadilan sipil marang Stake

Miturut laporan ana dening Sydney Morning Herald, Christopher Freeman basis Florida wis dibukak tumindak pengadilan sipil marang Stake lan ngedekke. Dheweke ngaku wong loro kasebut sengaja nggawe dheweke kadhemen ing prospek Stake, kalebu diduga ngyakinake yen bisnis kasebut larang banget kanggo mbukak.

Freeman uga nyalahake pendiri, Ed Craven lan Bijan Tehrani, amarga ngalangi dheweke supaya ora melu ing wiwitan kanthi mbutuhake Freeman pindhah menyang Australia lan ngandhani yen bisnis anyar mung bakal melu mata uang fiat.

trio universitas

Sanajan miturut omongane uwong njamin Freeman, Craven lan Tehrani wis ngembangake Stake dadi kasino bitcoin paling gedhe ing donya wiwit diluncurake ing 2017.

Ing werna saka daging sapi Freeman karo loro ngedekke bali menyang Primedice, perusahaan casino kang, Craven, lan Tehrani didegaké nalika isih ing universitas. Nalika Stake pungkasanipun diluncurake minangka kasino virtual, dokumen pengadilan kasebut kalebu:

game dadu online sing kompetitif lan akeh fitur liyane sing diusulake Freeman lan mbantu ngrancang.

Dokumen kasebut nambahake manawa para pendiri “nyoba kanthi tegas kanggo nyuda kuciwane Freeman amarga wis disalahake kanthi negesake manawa dheweke isih nahan saham ing Primedice.” Para penggugat nyatakake dheweke pungkasane ditolak akses menyang akun Primedice, watesan sing isih ditrapake.

miturut herald, pengacara Freeman ora nanggapi panjaluk komentar. Stake, Kangge, ngetokake statement kuwat njlèntrèhaké accusations Freeman minangka “banget sembrono”. […] ora konsisten, sengaja nyasarake, lan kabukten salah.”

Quote bathi

Tuntutan Freeman uga nyebutake Craven tuku omah gedhong Melbourne kanthi rega $ 80 yuta minangka bukti sukses Stake. Pendhiri Stake nggawe berita utama kanthi akuisisi anyar, sing nuduhake penjualan omah paling larang nomer loro ing sejarah Australia.

Munggah saham menyang pangenalan global, akeh pengamat percaya, amarga bedane marketing. Iki kalebu panggunaan kreator konten lan kemitraan selebriti sing misuwur, kayata perjudian jutaan dolar anyar antarane rapper Kanada Drake lan mogul konten Texas Trainwreck.

Nalika operasi Stake dina iki kira-kira nganti $ 680 yuta, iku cetha saka statement sing Craven lan Tehrani ora duwe niat kanggo menehi panjaluk Freeman. Pernyataan Stake nyatakake yen Freeman “ora duwe pratelan babagan dhuwit sing dicritakake.”

#Mantan #Association #Sues #Stake #Pendhiri #kanggo #yuta #ing

Leave a Reply

Your email address will not be published.